باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - با مراجعه به خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان و کانال آن در فضای مجازی از آخرین رویدادهای خبری استان امروز جمعه چهاردهم دیماه آگاه شوید.
بصیرت، انحرافات را دور میکند
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه احمدبن موسی (ع) شیراز گفت: بصیرت، نوری است که راه را برای ما روشن میسازد و ما را از گمراهی و انحراف دور میکند.
حجتالاسلام یوسف خواجه امیری در جمع هادیان سیاسی سپاه و بسیج منطقه شرق شیراز که به همت سیاسی سپاه احمدبن موسی (ع) شیراز در سالن اجتماعات ناحیه برگزار شد، به اهمیت بصیرت و نقش آن در هدایت جامعه اشاره کرد و گفت: در دنیای امروز که پر از چالشها و فتنههاست، داشتن بصیرت برای هر فرد، به ویژه هادیان سیاسی امری ضروری است.
او به چگونگی تقویت ارزشهای اسلامی و انقلابی اشاره کرد و گفت: کسانی که سعی در حفظ ارزشهای اسلامی و انقلابی دارند، باید بصیرتی نافذ داشته باشند تا در ناملایمات و سردرگمیها دچار اعوجاج نشده و آگاهانه، حق را از باطل تشخیص دهند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه احمدبن موسی (ع) شیراز، بصیرت را به معنای دیدگاه عمیق و آگاهانه نسبت به مسائل و رویدادهای پیرامون دانست و گفت: در دنیای امروز که پر از چالشها و فتنههاست، داشتن بصیرت برای هر فرد به ویژه هادیان سیاسی امری ضروری است.
خواجه امیری اظهار کرد: بصیرت به ما کمک میکند تا حق را از باطل تشخیص دهیم و در مسیر درست قدم برداریم.
او به نقش هادیان سیاسی در تقویت بصیرت اشاره کرد و افزود: هادیان سیاسی، به عنوان راهنمایان و رهبران جامعه، نقش بسیار مهمی در تقویت بصیرت و آگاهی مردم دارند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه احمدبن موسی (ع) اضافه کرد: هادیان، با تبیین مسائل و رویدادهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، به مردم کمک میکنند تا با دیدگاههای صحیح و آگاهانه به مسائل نگاه کنند و از انحرافات و فتنهها دوری کنند.
او در ادامه به چالشهای پیشروی هادیان سیاسی اشاره کرد و گفت: هادیان سیاسی در مسیر هدایت جامعه با چالشهای متعددی مواجه هستند که از جمله این چالشها میتوان به تبلیغات منفی دشمنان، فتنههای داخلی و خارجی، و تلاشهای دشمنان برای ایجاد تفرقه و نفاق در جامعه دانست.
خواجه امیری گفت: در این شرایط، هادیان سیاسی باید با تکیه بر بصیرت و آگاهی، به مقابله با این چالشها بپردازند و جامعه را در مسیر درست هدایت کنند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه احمدبن موسی (ع) شیراز در ادامه به راهکارهای تقویت بصیرت اشاره کرد و گفت: برگزاری دورهها و همایشهای آموزشی برای افزایش آگاهی و بصیرت مردم، تشویق مردم به مطالعه کتابها و منابع معتبر برای افزایش دانش و آگاهی، بهرهگیری از رسانههای جمعی برای تبیین مسائل و رویدادهای مهم، افزایش بصیرت عمومی و در پایان، برقراری ارتباط مستقیم و مستمر با مردم و شنیدن نظرات و دغدغههای آنان از جمله موارد مهم افزایش بصیرت است.
از ظرفیت آموزشهای قرآنی نونهالان استان فارس در سایر مناطق استفاده شود
معاون مرکز قرآن آستان قدس رضوی، استان فارس را دارای جایگاهی ویژه در آموزش قرآن کریم به نونهالان و کودکان دانست و گفت: باید از ظرفیتهای این استان در سایر مناطق نیز بهره برد.
جمال مقیمی در نشست هماندیشی مسئولان کانونهای خدمت رضوی فارس با مسئولان مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت با تشریح برنامههای ویژه مهدالرضا، شبابالرضا و ابناءالرضا اظهار کرد: آموزش قرآن کریم بخشی از برنامههای ترویج فرهنگ رضوی است که کودکان، نوجوانان و جوانان در قالب طرحهای رضوی با فرهنگ قرآنی انس میگیرند و پرورش پیدا میکنند.
او به تشریح برنامههای مهدالرضا پرداخت و گفت: این برنامه، ویژه یادگیری قرآن از طریق آموزشهای نوین به فرزندان زیر ۶ سال و پیشدبستانی است. استان فارس جایگاه ویژه در آموزش قرآن کریم به نونهالان و کودکان دارد و باید از ظرفیتهای این استان در سایر مناطق نیز بهره برد.
معاون مرکز قرآن آستان قدس رضوی با اشاره به بخشهایی از فعالیتهای قرآنی مهدالرضا تصریح کرد: با تأسیس کانونهای خدمت رضوی در استانها و بهویژه در فارس و شیراز کار بسیار بزرگی در بحث کلاسهای مهدالرضا انجام شده و در واقع فارس باید الگوی کار سایر استانها در بحث مهدالرضا باشد.
مقیمی با اشاره به اساسنامه مرکز قرآنی آستان قدس رضوی که توسط تولیت این آستان، ابلاغ شده است، افزود: باید تلاش کرد تا ترویج آموزشهای قرآنی را در کل کشور و جهان اسلام به بالاترین حد توسعه دهیم، لذا بر ماست که بهگونهای برنامهریزی کنیم که سطح این نوع فعالیتها علمی و فراگیر شده و اجرای آن تسهیل شود.
او اظهار امیدواری کرد که کانون تخصصی قرآنی مراکز استانها به مراکز قرآن کریم آستان قدس تبدیل شوند.
برنامهریزی اصلی آموزش قرآن به روی کودکان باشد
مدیر کانونهای خدمت رضوی استان فارس نیز در این نشست، اظهار کرد: اصل خمیرمایه مجموعه کانونهای خدمت رضوی در کشور و آستان قدس رضوی، قرآن کریم است، بنابراین سرمایهگذاری اصلی باید به روی آموزش کودکان باشد تا با الفبای قرآنی آشنا شوند.
سردار جابر مهدیار ادامه داد: طرحهای قرآنی مهدالرضا، شبابالرضا و ابناءالرضا کار بزرگ و آیندهنگری خوبی است و باید تلاش کرد تا این طرح را به صورت الگو در سطح کشور گسترش داد.
او تصریح کرد: توسعه علوم قرآنی در بین کودکان و نوجوانان یکی از اهداف اصلی آستان قدس رضوی است که بهطور جدی در تمامی شهرها و روستاهای استان فارس دنبال میشود.
ابوالفضل حسینپور، مسئول امور استانهای مرکز قرآن کریم آستان قدس نیز در ادامه این نشست بخشی از اهداف طرح ملی تلاوت و شبابالرضا را تشریح کرد و گفت: برنامهها شامل دورههای آموزشی، کارگاههای قرآنی و مسابقات مختلف است که با هدف ارتقاء سطح آگاهی و فهم قرآن کریم در میان نسل جوان طراحی شدهاند.
مهدی مقدمکیا، مسئول طرح ملی تلاوت شبابالرضا نیز در این نشست گزارشی از فعالیتهای قرآنی ارائه داد و با تشریح دستورالعمل اجرایی طرح شبابالرضا، بیان کرد: جوایز ارزشمندی برای حافظین و قاریان قرآن کریم این طرح ملی تلاوت، از جمله سفر به مشهد مقدس و سفرهای زیارتی و تفریحی در نظر گرفته شده است.
در سال جاری، کانون قرآنی خدمت رضوی استان فارس در بین سایر کانونهای خدمت آستان رضوی کشور، رتبه اول را به خود اختصاص داد.
در پایان این هماندیشی نیز از پرچم قرآنی جدید جلسات تلاوت خانگی و سنتی رونمایی شد و احکام شبابالرضا که به امضای حجتالاسلام سید مسعود میریان، رئیس اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی رسیده بود، تقدیم ۲ نفر از مربیان قرآن از استان فارس شد.
شب آرزوها به یاد سردار دلها؛ توزیع ۴۰ بسته معیشتی
محمدرضا جعفری، رئیس کمیته فرهنگی و مسئولیت اجتماعی هیأت ورزشهای همگانی استان فارس، با اشاره به این اقدام ارزشمند گفت: در شب آرزوها، به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و با هدف ترویج فرهنگ ایثار و همدلی، این بستههای معیشتی به دست خانوادههای نیازمند رسید. این حرکت، بخشی از مسئولیت اجتماعی ما در راستای ترویج ارزشهای انسانی و اسلامی است و امیدواریم توانسته باشیم سهم کوچکی در حمایت از نیازمندان ایفا کنیم.
او همچنین از برگزاری رویدادهای فرهنگی و ورزشی به مناسبت این ایام خبر داد و افزود: به یاد سردار دلها و گرامیداشت سالروز شهادت این قهرمان ملی، مسابقات دلنوشته، نقاشی و رویدادهای ورزشی از جمله مسابقات فریزبی، طناب زنی، کوهپیمایی راهپیمایی با عنوان «یادواره سردار دلها» برگزار شد. این برنامهها با هدف زنده نگه داشتن آرمانهای شهید سلیمانی و ترویج روحیه ایثار و مقاومت طراحی شده است.
جعفری در ادامه از همکاری خیرین و نیکوکاران قدردانی کرد و اظهار داشت: این اقدامات تنها گوشهای از وظایف اجتماعی ماست و امیدواریم با مشارکت بیشتر خیرین و همراهی مردم، این حرکتهای خداپسندانه را ادامه دهیم.
فجر سپاسی قهرمان نیم فصل لیگ آزادگان شد
تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز، قهرمان نیم فصل نخست لیگ دسته یک فوتبال کشور شد.
از هفته هفدهم لیگ دسته یک فوتبال باشگاههای کشور جام آزادگان، تیم فجر شهید سپاسی شیراز از ساعت ۱۴:۴۵ امروز جمعه، ۱۴ دی در ورزشگاه حافظیه و در یک دیدار حساس و سرنوشت ساز میزبان تیم سایپا تهران بود که این بازی در پایان با تساوی صفر بر صفر به پایان رسید.
حساسیت این بازی بهدلیل جایگاه دو تیم در صدر جدول ردهبندی لیگ بود و به نوعی این مسابقه فینال نیم فصل نخست لیگ آزادگان محسوب میشد که با این نتیجه زردپوشان فجرسپاسی ۳۷ امتیازی شدند و نیم فصل نخست را با صدرنشینی به پایان رساندند و تیم سایپا هم با ۳۴ امتیاز در مکان دوم جدول ردهبندی قرار گرفت.
زمان معکوس تحولی در کاهش سقط جنین با تکنولوژی هوش مصنوعی
مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان فارس از پیگیری این سازمان برای تولید اپلیکیشن "زمان معکوس" خبر داد.
روح الله مهبودی با بیان اینکه این سازمان پیگیر تولید اپلیکیشن "زمان معکوس" است، گفت: این اپلیکیشن، تحولی در کاهش سقط جنین با تکنولوژی هوش مصنوعی را به همراه دارد.
او با بیان اینکه این اپلیکیشن با هدف کاهش سقط جنینهای عمدی و ایجاد ارتباط عاطفی میان مادران و جنین، طراحی میشود، تصریح کرد: طراحی این اپلیکیشن را مرتضی رجاقمی، از اعضای فعال بسیج حقوقدنان به عهده گرفته است.
مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان فارس ادامه داد: این اپلیکیشن با استفاده از فناوریهای پیشرفتهای همچون هوش مصنوعی، شبیهسازی چهره و صدا، و پیامهای روزانه از زبان جنین، تلاش میکند مادران را در مسیر بارداری همراهی کرده و آگاهی و مسئولیتپذیری آنها را افزایش دهد.
به گفته مهبودی، ویژگیهای منحصربهفرد اپلیکیشن "زمان معکوس"، ارائه قابلیتهای متنوع است که آن را به ابزاری پیشرو در این حوزه تبدیل میکند.
پیامهای روزانه از زبان جنین که با این پیامها مادران وضعیت رشد جنین مطلع شده و علاوه بر اطلاعات علمی، به شکل احساسی طراحی شده، همچون "مامان امروز قلب کوچکم شروع به تپیدن کرده"، "منتظرم که صدای قلب تو رو هم بشنوم"، "چشمام دارن باز میشن، میتونم نور رو حس کنم" از جمله این قابلیتها است که مهبودی از آن یاد کرد.
شبیهسازی چهره فرزند تا بزرگسالی که این قابلیت را به والدین اجازه میدهد چهره فرزند خود را در ۳ سالگی و ۴ سالگی ببینند؛ شبیهسازی صدای کودک که صدای فرزند با ترکیب صدای والدین شبیهسازی میشود و پیامهای صوتی احساسی مانند مامان، ممنون که به من زندگی دادی پخش میکند و این صدا مربوط به سنین ۵ و ۶ سالگی فرزند است و ثبت خاطرات بارداری که مادران میتوانند خاطرات، صداها و تصاویر دوران بارداری خود را ثبت کرده و در آینده آن را با فرزندشان به اشتراک بگذارند. از جمله دیگر قابلیتهای این اپلیکیشن است که مسئول سازمان بسیج حقوقدانان فارس به آن اشاره کرد.
مهبودی گفت: هدف این اپلیکیشن، حمایت از مادران و کاهش سقط جنین است.
مرتضی رجاقمی، عضو فعال بسیج حقوقدانان و طراح این اپلیکیشن، معتقد است که ارتباط عاطفی میان مادر و جنین میتواند یکی از عوامل مهم در کاهش نرخ سقط عمدی باشد.
او گفت: با استفاده از فناوریهای پیشرفته، قصد داریم تجربه بارداری را برای مادران به سفری احساسی و آگاهانه تبدیل کنیم تا از طریق پیامهای روزانه از زبان جنین و شبیهسازی آینده کودک، به مادران کمک میکند تصمیمات آگاهانهتر و مسئولانهتری بگیرند.
رجاقمی تصریح کرد: اپلیکیشن "زمان معکوس" قرار است بهزودی در فروشگاههای اپلیکیشن عرضه شود و در دسترس مادران باردار قرار گیرد. تیم طراحی این اپلیکیشن همچنین وی تاکید کرد: در حال برنامهریزی برای گسترش آن به زبانهای مختلف و همکاری با مراکز بهداشتی و درمانی است تا به ابزاری جهانی برای حمایت از مادران تبدیل شود.
به گفته رجاقمی، این پروژه میتواند انقلابی در حوزه حمایت از مادران و کاهش سقط جنین ایجاد کند و به یکی از مهمترین ابزارهای تکنولوژی در حوزه سلامت و روانشناسی تبدیل شود.
سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس منصوب شد
استاندار فارس با صدور حکمی، سید محمد حسن موسوی را به عنوان سرپرست ادارهکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس منصوب کرد.
محمد حسن موسوی که متولد ۱۳۶۷ هست از ۱۳ سال سابقه اجرایی در استان فارس برخوردار است و همه مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترای علوم اجتماعی خود را از دانشگاه تهران دریافت کرده است.
او پیش از این سمتهایی همچون بخشداری و سوابق متعددی در حوزههای فرهنگی اجتماعی در استانداری و فرمانداریهای استان فارس را داشته است.
کاهش مصرف فستفودها در برنامهریزیها مورد توجه قرار گیرد
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، کاهش مصرف شکر، نمک و چربی و فستفودها را از جمله اقدامات ریشهای در حوزه سلامت عنوان کرد که باید در برنامهریزیهای این حوزه مورد توجه قرار گیرد و نسبت به آن آگاهی لازم ایجاد شود.
حسن امامی رضوی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، بر اهمیت برنامهریزی و سرمایهگذاری دستاندرکاران امر سلامت جامعه، بر فرهنگسازی در این حوزه تاکید کرد.
مشاور وزیر بهداشت، آموزش را بنیانی برای ارتقای فرهنگ عمومی جامعه دانست که به توسعه کشور میانجامد.
او ایجاد آگاهی در سطح جامعه را رسالت مهم متولیان امر سلامت برشمرد و افزود: در ارتقای سلامت جامعه، لازم است ریشههای خطر و تهدید سلامت، شناسایی و معرفی شوند.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با بیان اینکه آگاهی و فرهنگسازی، موجب تقدم یافتن پیشگیری بر درمان میشود، اظهار کرد: از جمله دغدغههای مردم در حوزه سلامت، تامین دارو و درمان است که با تمرکز بر پیشگیری، شاهد کاهش این چالشها خواهیم بود.
بررسی مشکلات ۱۵۸ بنگاه اقتصادی فارس
در پانصد و نود و ششمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فارس، مسائل و مشکلات ۱۵۸ بنگاه اقتصادی استان بررسی و برای آنها تصمیمگیری شد.
پانصد و نود و ششمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فارس به ریاست حسینعلی امیری استاندار فارس، دبیری صنعت، معدن و تجارت و حضور دستگاههای ذیربط استانی، مدیران عامل بانکها و مدیران بنگاههای اقتصادی در خصوص درخواست تسهیلات، تمدید پروانه، تعیین تکلیف بدهی و ... با هدف حفظ کسب و کار، معیشت، اشتغال و جهش اقتصادی در واحدهای تولیدی و خدماتی در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس در حاشیه این نشست گفت: در این جلسه مصوبات ۱۵۳ بنگاه اقتصادی بررسی شده در کمیته تخصصی ذیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و همچنین موضوعات ۵ بنگاه اقتصادی با زمینه فعالیت مرغداری تخمگذار، پالایشکده، انواع بطری از پت، طرح تولید سیانید سدیم، فرآوردههای لبنی و انواع بستنی و... بررسی و تعیین تکلیف شد.
حمیدرضا ایزدی به اهداف ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید اشاره کرد و افزود: بررسی و اتخاذ تصمیم جهت سیاستگذاری، اصلاح ضوابط و مقررات و اتخاذ تصمیم در سطوح ملی و استانی برای رفع موانع تولید، تسهیل امور سرمایهگذاری، تولید، صادرات و واردات مواد اولیه و ماشینآلات و تجهیزات مورد نیاز بخش تولید با رعایت قوانین مربوطه از جمله اهم وظایف و صلاحیتهای ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید است.
حضور هنرمندان صنایعدستی فارس در نمایشگاه بینالمللی عمان
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس از حضور موفق هنرمندان صنایعدستی استان فارس در نمایشگاه بینالمللی مسقط در عمان خبر داد.
محمد ثابت اقلیدی گفت: با توجه به برپایی نمایشگاه بینالمللی صنایعدستی در کشور عمان از تاریخ ۳ لغایت ۱۷ دیماه در شهر مسقط، هنرمندانی از فارس نیز در این نمایشگاه حضور یافته و آثار و تولیدات صنایعدستی استان در معرض دید بازدیدکنندگان قرار میگیرد.
او، غرفه فارس در این نمایشگاه را به عنوان پرمخاطبترین غرفههای نمایشگاه دانست و گفت: غرفه استان فارس میزبان سفیر و رایزن فرهنگی سفارت ایران در عمان شد و مورد توجه و تحسین این مقام عالی کشور در عمان قرار گرفت.
ثابت اقلیدی، نمایشگاههای بینالمللی را فرصتی مناسب جهت رونق بخشیدن به بازار صنعت دانست و گفت: در فضاهای نمایشگاهی فرصتی پدید میآید تا هنرمندان و تولیدکنندگان عرصه صنایعدستی در تعامل و تبادل مستقیم با فعالان صنعت قرارگرفته و با بهرهگیری از استراتژیهای مناسب بازاریابی و تبلیغات، مدیریت مدبرانه و نگاه توأم با اندیشه به خواستههای مشتریان و حضور قدرتمند در بازار رقابت موفقیت تجاری و صنعتی دست یابند.
در این نمایشگاه ۳ هنرمند صنایعدستی فارس سیده هاجر روانان و سید امیر روانان در رشته نگارگری و صغری بذرافکن در رشته گلیم و خاتم شرکت کردند.
کاهش آسیبهای اجتماعی با اجرای طرح «قاضی در مدرسه»
مدیرکل آموزش و پرورش فارس اظهار کرد: طرح «قاضی در مدرسه» با هدف فرهنگسازی در کاهش جرم، افزایش شادی و ملزم بودن به مقررات میتواند نویدبخش آینده روشن در استان باشد.
فرشید قاسمی در همایش اجرای طرح «قاضی در مدرسه» در سالن دادگستری استان فارس، اظهار کرد: گاهی اوقات سختیها و دشواریها همچون مه غلیظ در هوا اجازه نمیدهد تا دانشآموز حقایق را ببینند. لذا نیاز به مهشکن دارند که قضات میتوانند این نقش را برای دانشآموز به خوبی ایفا کنند.
او با اشاره به اینکه باید آموزش شیوههای حل مسئله، تفکر و ... در طرح «قاضی مدرسه» در دستور کار قرار گیرد، گفت: مطمئناً اجرای این طرح، میزان جرائم و وقوع جرم را کاهش خواهد داد. لذا این طرح با هدف فرهنگسازی در کاهش جرم و افزایش شادی و ملزم بودن به مقررات میتواند نوید بخش آینده روشن در استان باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس ویژگیهای طرح قاضی در مدرسه را برشمرد و افزود: آموزش مهارتهای اجتماعی، ایجاد تفکر نقادی، ایجاد اعتماد به نفس و .... از ویژگیهای طرح «قاضی مدرسه» است.
قاسمی با بیان اینکه باید به دانشآموز تلقین کرد که میتواند با آسیبها مبارزه و از وقوع جرم پیشگیری کند، گفت: دانشآموز باید بتواند سره را از ناسره تشخیص دهد و دقیق بودن را بیاموزد.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس با تصریح اینکه در طرح قاضی در مدرسه باید از فناوری روز استفاده شود، اظهار کرد: در طرح «قاضی در مدرسه» بازخورد باید بهنگام، به اندازه، دقیق و همراه با امیدوار کردن دانشآموز باشد.
او بر بهرهمندی از پژوهش در این طرح تاکید کرد و گفت: در طرح «قاضی در مدرسه» نقش هریک از عوامل باید تعریف شود و کار بر روی گروههای کوچک موثرتر و موضوعات نیز از قبل تعیین شود.
قاسمی ادامه داد: روش فکر کردن راجع به موضوعات و تحلیل مسائل از جمله مواردی است که در این طرح باید به آن پرداخته شود، چراکه دانشآموزان روش اندیشیدن را به درستی نیاموختهاند.
سرپرست دانشگاه صنعتی شیراز منصوب شد
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی محمد جواد دهقانی را به عنوان «سرپرست دانشگاه صنعتی شیراز» منصوب کرد.
در حکم انتصاب حسین سیمایی، وزیر علوم، خطاب به دهقانی آمده است:
نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه صنعتی شیراز» منصوب میشوید. از جنابعالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.
امیدوار است با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
بنا بر این گزارش، محمد جواد دهقانی متولد ۱۳۴۲، دارای دکترای مهندسی برق، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شیراز با مرتبه استادی است که دارای حدود ۱۱۰ مقاله علمی منتشر شده در مجلات معتبر ملی و بینالمللی است و همچنین دو کتاب تالیفی را در کارنامه کاری خود دارد.
او در سالهای ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ در فهرست لیست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان توسط دانشگاه استنفورد و اسکوپوس در حوزه شبکه و هوش مصنوعی معرفی شد. وی به عنوان داور برای برخی مجلات معتبر بینالمللی از حمله مجله حسگرهای IEEE ، آنتنها و انتشار بی سیم IEEE پردازش سیگنال EURASIP ، IEEE در ارتباطات و شبکه سازی بی سیم، رادار، سونار و ناوبری IET و برخی محلات Elsevier و Springer همکاری دارد.
از سوابق اجرائی وی نیز میتوان به رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به مدت ۸ سال، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شیراز به مدت دو دوره، عضو هیئت ممیزه و هیئت امنای این دانشگاه اشاره کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه جداگانهای از خدمات و تلاشهای محمدحسین شفیعی، رئیس سابق دانشگاه صنعتی شیراز، در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
ناکامی یک حفار غیرمجاز در شهرستان بختگان
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی استان فارس از کشف ۴ دستگاه فلزیاب در شهرستان بختگان و بازداشت یک متهم غیربومی خبر داد.
مسعود رزمجویی گفت: با توجه به گزارش دریافتی از یگان حفاظت شهرستان بختگان، عوامل این یگان پس از چندین هفته اقدامات اطلاعاتی در راستای شناسایی و دستگیری یکی از عاملین حفاریهای غیرمجاز در شهرستان با هماهنگی گشت یگان امداد، خودروی وی را متوقف و در بازرسی انجامشده یک دستگاه فلزیاب همراه دو عدد لوپ کوچک و بزرگ، شارژر، یک دستگاه اسکنر مگنومتر و دو دستگاه ردیاب دستی با آنتن کشف، متهم را دستگیر کرده و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل دادند.
او با بیان اینکه این پرونده از سوی واحد حقوقی و فرماندهی یگان حفاظت میراث فرهنگی فارس در دست پیگیری و بررسی است، بیان کرد: خرید، فروش، نگهداری و استفاده از دستگاههای فلزیاب منوط به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی کشور است.
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی استان فارس ادامه داد: فروشندگان مکلف هستند دستگاههای یادشده را فقط به اشخاصی که مجوز خرید از سازمان میراث فرهنگی کشور دریافت کردهاند فروخته و نسخهای از برگ فروش شامل مشخصات خریدار و مشخصات فنی دستگاه را به سازمان میراث فرهنگی کشور ارسال کنند.
اجرای پویش زمستان گرم با اهدای بخاری به نیازمندان فسا
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان فسا گفت: با فرا رسیدن فصل زمستان، ۵۰ دستگاه بخاری از طرف اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان فسا در قالب اجرای طرح قرار دوازدهم و از محل نذورات مردمی بقه متبرکه امامزاده اسماعیل (ع) بین نیازمندان روستاهای میان جنگل فسا توزیع شد.
میری افزود: برای تهیه این بخاریها در مجموع ۲۵۰ میلیون تومان هزینه شده است.
او ادامه داد: خانوادههای مورد نظر از طریق کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و با همکاری دهیاری روستاهای منطقه میانجنگل شناسایی شدهاند.
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان فسا گفت: تا یک ماه آینده هم ۳۰ دستگاه بخاری دیگر به خانوادههای نیازمند اهدا میشود.
تولید ۳۹ هزار تن شیر در بیضا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: در ۹ ماهه نخست امسال میزان ۳۹ هزار تن شیر خام از پنج مرکز جمع آوری شیر در این شهرستان جمع آوری و روانه کارخانههای لبنی و بازار مصرف استان شد.
صدیقه مویدی افزود: این شهرستان با میانگین روزانه تولید ۲۵ کیلوگرم شیرخام برای هر راس دام و تولید سالانه ۵۲ هزار تن شیر در سال، رتبه سوم کل تولید شیر در استان را دارد.
او بیان کرد: وجود واحدهای پرورش گاو شیری صنعتی با ظرفیت بالا، مدیریت صحیح همراه با رعایت اصول بهداشت، بهرهوری مناسب و حفظ جایگاه دام از عوامل افزایش تولید شیر در این شهرستان است.
مویدی گفت: در حال حاضر ۷۴ واحد صنعتی گاو شیری و ۵۳۰ واحد گاوداری سنتی شیری در بیضا فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی بیضا افزود: این تعداد گاوداری با بیش از ۲۰ هزار راس دام سنگین زمینه اشتغال قریب به هزار و ۵۰ نفر را فراهم کرده است.
برداشت بیش از ۲ هزار تن زیتون روغنی در بیضا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: ۲ هزار و ۱۶۸ تن زیتون روغنی از بیش از ۲۷۸ هکتار باغهای بارور در بیضا برداشت شد که به بازارهای داخلی و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.
مویدی افزود: ۳۶۱ تن روغن زیتون در کارگاههای روغنکشی بیضا تولید میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا اعلام کرد: بیش از ۲۷۸ هکتار از باغهای زیتون این شهرستان به ارقام روغنی و حدود ۳۳۵ هکتار به ارقام کنسروی اختصاص دارد.
او بیان کرد: برداشت این محصول از ۶۱۳ هکتار باغهای بارور زیتون این شهرستان از نیمه شهریور با ارقام کنسروی آغاز میشود و دیماه با برداشت ارقام روغنی به پایان میرسد.
مویدی گفت: تخم کبکی، زرد زیتون، شنگه، دزفولی، کنسروالیا و فیشمی از ارقام زیتون موجود در بیضا است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: توسعه، اصلاح و بهسازی باغهای زیتون، هرس درختان، توزیع کود مایع رایگان، برگزاری کلاسهای ترویجی و تخصصی تغذیه و مدیریت آبیاری از اقدامات انجام شده برای افزایش تولید این میوه در بیضا است.
آغاز ساخت مجتمع گلخانهای در لارستان
ساخت مجموعه گلخانهای در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار با اعتبار بیش از ۲۳۰ میلیارد تومان در روستای درز مرکز دهستان درز و سایبان آغاز شد.
در این مجموعه تاسیسات جانبی همچون صنایع تبدیلی، سردخانه، بسته بندی و آب شیرین کن نیز اجرا میشود.
در حال حاضر افراد فاقد شغل در این منطقه، به مجتمع گلخانهای روستای شهدادی استان هرمزگان میروند که با بهره برداری این مجتمع، ۲۴۰ نفر به صورت مستقیم میتوانند مشغول به کار شوند. دهستان درز و سایبان بخش مرکزی لارستان شامل ۱۳ روستا است و بیش از هفت هزار نفر جمعیت دارد.