کیانوش رستمی با وجود اوت کردن وزنه‌های خود در جام بین المللی فجر، می‌تواند مسافر المپیک ۲۰۲۰ توکیو باشد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پنجمین دوره رقابت‌های وزنه‌برداری فجرکاپ از ١٣ بهمن در سالن ۶ هزار نفری شهدای رشت آغاز شد. در پایان رقابت‌های روز اول و دوم، نفرات برتر اوزان ۶١، ۶٧، ٨١ و ٩۶ کیلوگرم معرفی شدند. رقابت‌هایی که به واسطه گزینشی المپیک بودن، تنها در ٧ دسته برگزار می‌شود.

مسیر المپیکی کیانوش/ امید‌ها برای رستمی زنده است


بیشتر بخوانید: مدال طلای رستمی پس از اوت در یک‌ضرب


اتفاقی عجیب در دسته ۹۶ کیلوگرم

شاید تلخ‌ترین لحظه رقابت‌های فجرکاپ امسال تا به این لحظه، تصویر نفرات اول تا سوم دسته ٩۶ کیلوگرم بود. جایی که کیانوش رستمی و رضا دهدار شاهد روی سکو رفتن رعد الساج اردنی بودند، آن هم با رکورد مجموع ٢٢۵ کیلوگرم. آن هم جایی که تنها ۵ وزنه‌بردار برای کسب عنوان‌های اول تا سوم در این دسته رقابت می‌کردند و ۲ نماینده ایران شاهد مدال‌آوری ۳ وزنه‌بردار دیگر شدند.

مسیر المپیکی کیانوش/ امید‌ها برای رستمی زنده است

۲ نماینده، ۲ اوتی

کیانوش رستمی هر ٣ حرکت اول خود در یک‌ضرب را مثل رقابت‌های جهانی ۲۰۱۷، آسیایی ۲۰۱۸ و جهانی ۲۰۱۹ اوت کرد و شانس حضور در جدول مجموع را از دست داد. از طرفی رضا دهدار که در رقابت‌های جهانی تایلند در حرکت دوضرب وزنه ٢١٧ کیلویی را مهار کرده بود، تنها ٣ ماه بعد در رشت، وزنه ١٩۶ کیلویی را نتوانست مهار کند و او هم تنها با مدال نقره یک‌ضرب به کارش در این دوره از مسابقات پایان داد.


بیشتر بخوانید: تکرار تاریخ برای رستمی/ کیانوش باز هم اوت کرد


شانس مجدد کیانوش در ادامه راه

اوضاع برای دهدار و رستمی کمی تفاوت دارد. کیانوش برخلاف دهدار همچنان در جدول شانس المپیک ٢٠٢٠ حضور دارد و با وجود اینکه برای چندمین بار در یک میدان بین‌المللی، وزنه‌های خود را اوت می‌کند، هنوز چیزی را از دست رفته نمی‌بیند.

مسیر المپیکی کیانوش/ امید‌ها برای رستمی زنده است

طبق قوانین جدید، هر وزنه بردار در ٣ بازه ۶ ماهه می‌تواند در هر رقابت گزینشی المپیک که تمایل داشته باشد، شرکت کند. (بازه اول ۱۰ آبان ۱۳۹۷ تا ۹ خرداد ۹۸، بازه دوم از ۱۰ خرداد ۹۸ تا ۹ آبان ۹۸ و در نهایت بازه سوم از ۱۰ آبان ۹۸ تا ۹ خرداد ۹۹). اما در پایان، ٢ مسابقه‌ای که بهترین رکورد را در هر بازه برای ورزشکار در پی داشته باشد، برای او محاسبه می‌شود و این یعنی کیانوش می‌تواند در ٣ رقابت گزینشی المپیک که در بازه ۶ ماهه فعلی باقی مانده است، کسب امتیاز و سهمیه کند. هرچند که رتبه فعلی رستمی (٢٣) در رنکینگ جهانی دسته ٩۶ کیلوگرم، راه دشوار او را برای رسیدن به توکیو ٢٠٢٠ نشان می‌دهد.

رقابت‌های باقی مانده

رستمی به همراه سهراب مرادی، علی هاشمی و علی داودی می‌توانند در رقابت‌های وزنه‌برداری انتخابی المپیک در کلمبیا، غرب آسیا در امارات و قهرمانی آسیا در ازبکستان شرکت کنند.

مسیر المپیکی کیانوش/ امید‌ها برای رستمی زنده است


بیشتر بخوانید: پایان رویای المپیک برای موسوی/ پای رستم و سهراب در میان است


رستمی دوباره خود را برای ٣ مسابقه گزینشی المپیک آماده می‌کند. ۸ نفر برتر دسته ۹۶ کیلوگرم مسافر المپیک ۲۰۲۰ خواهند شد، اما دیگر نکته‌ مثبت جایی است که کیانوش حتی اگر بتواند بهترین وزنه‌بردار آسیا بعد از ٨ نفر برتر جهان باشد، باز هم راهی المپیک ٢٠٢٠ توکیو خواهد شد و با این اوصاف، هنوز هیچ چیزی برای کیانوش رستمی به پایان نرسیده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار