اگر یکی از اعضای خانواده به بیماری «کرونا» مبتلا شد باید وسایل را ضد عفونی کرده و از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،کرونا ویروسی است که برای اولین بار در کشور چین از طریق حیوان به انسان منتقل شد و تاکنون توانسته بیش از هزاران نفر را در داخل و خارج از این کشور مبتلا کند به طوریکه شمار قربانیان این ویروس، روز به روز در حال افزایش است.

آیا درمانی برای ویروس کرونا وجود دارد؟

متاسفانه هیچ راه درمانی برای بهبود این ویروس وجود ندارد، اما محققان در تلاشند تا اطلاعات تازه‌ای در این خصوص به منظور جلوگیری از ابتلا به آن کسب کنند. اما خبر خوش این است که محققان موفق شده‌اند این ویروس را در آزمایشگاه کشت دهند که همین این امر می‌تواند گام مهمی در جهت ساخت واکسن باشد.

ویروس کرونا چگونه منتقل می‌شود؟

ویروس کرونا از طریق سرفه، عطسه و قطرات تنفسی از فردی به فرد دیگر منقل می‌شود. اما هنوز هیچ مدرکی مبنی بر وجود ویروس در هوا وجود نداشته و نمی‌توان ثابت کرد که این ویروس در اتاق بسته وجود دارد.

مسافرت به کشورهای دیگر امن است؟

ایالت متحده توصیه کرده است که از سفر به کشور چین خودداری شود و تمامی پرواز‌های هوایی کشور‌های مختلف پرواز‌ها را به حالت تعلیق درآورده اند و شهروندان ساکن چین از همان فرودگاه به کشور خود برگشته اند.

چه افرادی در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار دارند؟

افراد در هر سنی می‌توانند به این ویروس آلوده شوند، اما افراد مسن بالای ۶۰ سال، کودکان، بانوان باردار و افراد دارای سابقه پزشکی در برابر عوارض شدید ابتلا به ویروس کرونا آسیب پذیر هستند.


بیشتر بخوانید: ابتلای یک نفر به ویروس کرونا در اصفهان صحت دارد؟


چگونه می‌توان کرونا را از آنفلوانزا تشخیص داد؟

ویروس کرونا همانند آنفلوانزا شامل تب، سرفه، تنگی نفس یا مشکلات تنفسی است البته ناگفته نماند که لرز، درد بدن، گلودرد، سردرد، اسهال، تهوع، استفراغ، آبریزش بینی از علائم ابتلا به ویروس کرونا هستند. اگر اخیراً به کشور چین سفر کرده و با شخص چینی در ارتباط بوده اید بهتر است مراجعه به پزشک را جدی بگیرید چرا که احتمال دارد به ویروس کرونا مبتلا شده باشید.

راه‌های پیشگیری از ویروس کرونا در خانه

فقط یک نفر باید از فرد مبتلا به ویروس کرونا مراقبت کند و سایر اعضای خانواده در مکانی دور‌تر یا اتاق دیگر خانه، ساکن باشند تا به این ویروس مبتلا نشوند و بهتر است افراد مسن، افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن قلبی، ریه، کلیه و بیماران دیابتی به هیچ وجه نزدیک فرد مبتلا به ویروس کرونا نشوند.


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا وارد ایران خواهد شد


رعایت نکات بهداشتی در مواجه با ویروس کرونا 

اگر فرد مبتلا به ویروس کرونا درخانواده وجود دارد باید لباس‌های او و ماشین لباس شویی را ضد عفونی کرده و از ظروف یک بار مصرف استفاده کنید.

باید دیدارها محدود شده و سالمندان همچنین مبتلایان به بیماری های مزمن قلبی ریوی کلیوی و دیابتی از بیمار دور باشند.

 جریان هوا در محل اقامت بیمار مناسب باشد یا دستگاه تهویه هوا در آن محل به کار گرفته شود.

هر روز وسایل حمام توالت، تلفن، میز کار و حتی تبلت را تمیز کرده و سطوح و لباس هایی که ممکن است خون و ترشحات بدن بر روی آن ریخته باشد به خوبی ضدعفونی شود.

بهتر است هر ۲۰ دقیقه یک بار دستان خود را با آب و صابون بشویید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار