فرمانده انتظامی شهرستان مهران گفت: برنامه‌های دهه فجر امسال را باید باشکوه‌تر از سال‌های قبل اجرا کنیم.

برنامه‌های دهه فجر امسال با شکوه‌تر از سال‌های قبل

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ سرهنگ  قدرت اله شهبازبیگی فرمانده انتظامی شهرستان مهران  در جلسه هماهنگی دهه مبارک فجر که در دفتر فرماندهی انتظامی شهرستان برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی ایران بزرگترین انقلاب قرن بود و امروز به الگو و سرمشق تمام آزادی خواهان جهان تبدیل شده است.

او ادامه داد: مردم شهرستان مردمی با بصیرت و حق شناس هستند و همیشه با حضور گسترده خود در همه گردنه‌های سخت همراه و همگام با انقلاب و نظام اسلامی بوده اند.

سرهنگ شهبازبیگی با بیان اینکه برنامه‌های دهه فجر امسال را باید شکوه‌تر از سال‌های قبل اجرا کنیم، اضافه کرد: امروزه باید از مشارکت ها، تعامل ها، نشست‌ها و همایش‌هایی که در راستای اهداف انقلاب اسلامی صورت می‌گیرد حداکثر بهره را ببریم.

فرمانده انتظامی شهرستان مهران در پایان یادآور شد: دنیای استکبار و نظام سلطه برای شکست انقلاب اسلامی ایران قد علم کرده است، اما هیچ وقت نتوانسته در برابر رسالت و اهداف این کشور اسلامی سیاست دروغین خود را عملی کند و همیشه نیز شکست خورده است.

انتهای پیام/ د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.