داود حاج محمد خانی متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فواید ذرت گفت: ذرت مزاج سرد و خشک دارد و حاوی انواع ویتامینها است.
او افزود: مصرف ذرت کمک زیادی به پایین آوردن کلسترول خون، بهبود کم خونی، افزایش وزن، پیشگیری از برخی سرطانها مانند سرطان پروستات و سرطان کولون میکند.
حاج محمد خانی با اشاره به فواید روغن ذرت اظهار کرد: کسانی که از خارش و بیماریهای پوستی رنج میبرند باید روغن ذرت را در لیست برنامه غذایی خود قرار دهند.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: استفاده از روغن بو داده یا تفت داده شده برای جلوگیری از پیری زود رس، کاهش اشتها، کاهش چین و چروک تاثیر زیادی دارد.
حاج محمد خانی درباره مضرات ذرت گفت: کسانی که غلظت خون بسیار بالایی دارند باید از مصرف ذرت پرهیز کنند. آرد ذرت تاثیر بسیار بالایی در درمان غلظت خون دارد.
این متخصص طب سنتی با اشاره به مزایای کاکل ذرت اظهار کرد: کاکل ذرت دارای ویتامینهای بسیار زیادی از خانواده گروه B است که تاثیر بسیار زیادی در درمان و بهبود بیماریها دارد.
بیشتر خوانید: روغن مايع ذرت و آفتابگردان بهترين روغن براي بيماران قلبي و عروقي
حاج محمد خانی درباره جوشانده ذرت گفت: جوشاندن ۳۰ گرم ذرت در یک لیتر آب برای درمان کیسه یا سنگ صفرا، بهبود ورم مثانه، بهبود نقرس، کاهش اسید اوریک، بهبود دردهای مفصلی و درمان سنگ کلیه تاثیر زیادی دارد.
حاج محمد خانی در پایان اظهار کرد: شیره غلیظ حاصل از کاکل ذرت برای تقویت قلب و بر طرف شدن معضل یبوست تاثیر زیادی دارد. البته ناگفته نماند که دم کردن کاکل ذرت با دم گیلاس و خارخاسک به طور مساوی و نوشیدن آن سه وعده در روز میتواند در بهبود عفونتهای دستگاه ادراری، افزایش و دفع سوزش ادرار تاثیر زیادی داشته باشد.
انتهای پیام/