ذرت‬ دارای ارزش غذایی فراوانی است، ولی بعلت نداشتن گلوتن ( ماده چسب مانند گندم ) قابلیت تهیه نان را ندارد.

بنابراین برای تهیه ‫‏نانذرت‬ ، ‫‏آرد‬ آن را با آرد سایر ‫‏غلات‬ مخلوط می كنند . ذرت از نظر ‫‏طب‬ قدیم ایران سرد و خشك است .سایر خواص آن عبارتند از :

1-پماد ذرت خشك كننده ‫‏زخم‬ ها می باشد .

2-ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از ‫سرطان‬ است.

3-استفاده مداوم از ذرت از پوسیدگی ‫دندان‬ جلوگیری می كند .

4-روغن ذرت ‫‏كلسترول‬ خون را پائین می آورد .

5-روغن ذرت برای درمان ‫‏اگزما‬ و بیماری های ‫‏پوستی‬ مفید است.

انتهای پیام/
برچسب ها: ذرت ، پوست ، سرطان ، طب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.