به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آیا شما هم جزو آن دسته از مصرف کنندگان شیر هستید که با وجود همه توصیهها در خصوص استفاده از شیر پاستوریزه، شیر فلهای را ترجیح میدهید؟ در این شرایط باید شیر را بجوشانید تا با اطمینان بیشتری مصرف کنید. روشهای متفاوتی برای جوشاندن شیر پیشنهاد میشود که در ادامه به بعضی از آنها اشاره میکنیم:
اگر شیر فله تهیه کرده اید، حتما در کمترین فاصله از زمان خرید آن را بجوشانید.اجازه دهید شیر با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه بجوشد. (البته بعضی کارشناسان این زمان را زیاد میدانند، زیرا باعث از بین رفتن کلسیم ومواد مغذی شیر میشود و زمان کمتری مثلا ۶ تا ۷دقیقه را پیشنهاد میکنند؛ بنابراین بهتر است از سلامت شیری که خریداری میکنید تا حدود زیادی اطمینان داشته باشید.
قابلمه بزرگی را برای جوشاندن شیر انتخاب کنید تا مانع از سررفتن شیر شود. البته گذاشتن یک کفگیر چوبی روی قابلمه نیز به جلوگیری از این اتفاق کمک میکند.مقدار شیری را که قرار است به جوش آید، یکباره درون قابلمه بریزید. شیر را در چند مرحله درون قابلمه نریزید، زیرا کاهش چند نوبت دمای شیر، مدت جوشاندن را طولانی میکند و در نهایت طعم شیر به دلیل حرارت مکرر قدری تغییر مییابد. هرگز حرارت را برای جوش آمدن شیر زیاد نکنید، زیرا بلافاصله سر میرود.
بعضی معتقدند بهترین روش برای جلوگیری از سر رفتن شیر، این است که مرتب آن را هم بزنید. اگر قصد گرم کردن شیر در مایکروویو را دارید باید مراقب باشید که این کار نیاز به احتیاط دارد، زیرا بی توجهی میتواند باعث سوختگی شدید شود. در وهله اول شیر را در ظرف پیرکس بریزید و قاشقی چوبی در آن بگذارید تا مانع از جوش آمدن آنی شیر شود. همچنین بلافاصله در مایکروویو را باز نکنید.
اگر دستگاه قابلیت چرخاندن ظرف را ندارد، پس از گذشت نیمی از زمان توصیه شده، دستگاه را خاموش و ظرف را بچرخانید تا همه قسمتها به یک اندازه گرم شود. توجه داشته باشید که ظرف بسیار داغ است؛ پس آن را فوری روی سطح مقاوم به گرما بگذارید.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/