به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،امروز در یکصد و سیامین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با توجه به افزایش ۲۰۰ درصدی هزینههای برخی از خدمات سازمانهای وابسته به شهرداری، تعرفه خدمات رسانی در سازمانهای آرامستان ها، مدیریت پسماند، آتش نشانی و خدمات ایمنی، میادین میوه و تره بار، کشتارگاه و پایانه مسافربری و حمل و نقل و ترافیک بین ۱۵ تا ۳۵ درصد افزایش یافت.
مسگری سخنگوی شهری اسلامی شهر گفت: این جلسه ۹ مصوبه داشت که یکی از آنها توافق با معاونت اجرایی آستانه مطهر حضرت معصومه (س) در مورد املاک مسیر طرحهای به خصوص طرح بلوار فردوسی و تخفیفهایی به مجموعه عمرانی حرم بود.
به گفته آقای مسگری اصلاحیه بودجه سازمان حمل و نقل و ترافیک برای سال ۹۸ هم یکی دیگر از این مصوبات است.
رییس شورای اسلامی شهر قم هم در این جلسه با ظالم دانستن پیمانکاران طرف قرارداد شهرداری، گفت: این افراد با پایمال کردن حقوق ابتدایی نیروهای شهرداری میخواهند به نان و نوایی برسند.
او اضافه کرد: کارگران شهرداری از برخورد و رفتارهای پیمانکاران به شدت گلهمند و ناراضی هستند و مسائل بسیار نگران کننده شده است.
عبدالله جلالی بیان کرد: پیمانکاران شهرداری قم نسبت انجام تعهدات خود برای پرداخت حقوق و تعهد به بیمه تکمیلی کارگران شرکتی شهرداری عمل نمیکنند.
جلالی با بیان اینکه از بین رفتن حقوق ابتدایی این افراد ظلم و اجحاف بزرگی در حق کارگرانی است، تصریح کرد: در این رابطه جزئیات بیشتری را به شهردار قم خواهم گفت و امید میرود شهرداری برای اصلاح این وضعیت ورود جدی داشته باشد.
جلالی عنوان کرد: هزینههای سازمان آتشنشانی در بخش تجیهز و نوسازی بسیار افزایش یافته و دولت باید در تامین هزینههای این سازمان اهتمام به خرج دهد.
شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: کمیسیونهای شورای شهر قم روند رسیدگی به اخذ مجوز تعرفه بهای خدمات سازمانهای تابعه شهرداری را آغاز کرده است.
همچنین شهردار قم در این جلسه بیان کرد: بودجه پیشنهادی سازمان آتشنشانی قم در سال آینده ۵۷ میلیارد تومان است.
سقائیان نژاد ابراز کرد: برای خدمات رسانی عمومی به مردم باید بهای خدمات شهری به صورت کامل به شهرداری پرداخت شود.
او تصریح کرد: نقش دولت در خدمات شهری به صورت روز افزون کاهش یافته و در این بین تمام نگاهها به شهرداری قم است.
شهردار قم یادآورشد: با ادامه روند حاضر پرداخت نشدن کامل بهای خدمات شهری به شهرداری، قم در مسیر فرسودگی شهری و عدم اجرای عمران و توسعه شهری به پیش میرود.
انتهای پیام/ح