به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، محمدعلی ویشکایی، معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری رشت در نشست کارگروه توسعه بیمه کشاورزی روستائیان و عشایر شهرستان رشت با اشاره به وجود برخی محرومیتها و کمبود امکانات در زندگی روستائیان، گفت: در شرایطی که بسیاری از روستائیان به لحاظ معیشتی با مشکل مواجه هستند، ترویج فرهنگ بیمه در میان کشاورزان و روستائیان میتواند برای آنان بسیار کارگشا باشد.
او، با بیان اینکه توسعه خدمات بیمهای برای روستائیان از جمله برنامههایی است که در راستای توسعه رفاه روستائیان موثر است، افزود: با توجه به رویکرد بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشائر ارائه خدمات بیمه اجتماعی بلند مدت به کشاورزان، روستائیان و عشایر در بخشهای مستمری بازنشستگی و از کارافتادگی، باید زمینه ترویج و توسعه این بیمه در سطح روستاهای شهرستان رشت فراهم آید.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری رشت، با اشاره به وضعیت نه چندان مطلوب شهرستان رشت در خصوص بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر، گفت: همه بخشداریها موظف هستند برخورداری مردم روستا از این بیمه را به عنوان یکی از اولویتهای اصلی کاری خود قرار دهند.
محمدعلی ویشکایی افزود: با وجود تمام مشغلهها و مشکلات موجود، هر نوع کوتاهی در امر برخورداری روستائیان از این نوع بیمه به دلیل عدم برنامه ریزی درست و تبیین آن، قابل توجیه نیست.
او، امر بیمه را نافع مال و جان و سلامت مردم دانست و گفت: با همکاری مدیران روستایی باید دست روستاییان را در دست توانمند مدیران بیمه گذاشته شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان رشت، توسعه فرهنگ بیمه و برخورداری اقشار محروم از خدمات آن را به عنوان حسنات و توشه آخرت دانست و افزود: به دستور استاندار، برای تمامی روستاها، سهمیهای در این خصوص در نظر گرفته شده که از بخشداران انتظار میرود، نسبت به ابلاغ این سهمیهها به دهیاران و روسای شوراها، در جلسات شورای اداری بخش، اهتمام ورزیده و این موضوع را در جلسات خود برجسته کنند.
ویشکایی، در همین راستا از بخشداران خواست نسبت به تهیه گزارش عملکردی از دهیاریها و شوراها با توجه به سهمیه در نظر گرفته شده بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر اقدام کنند.
هانی قلی پور، مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر استان گیلان نیز در این نشست با تشریح وضعیت پوشش بیمهای صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر در سطح استان، تصریح کرد: روستاییان، کشاورزان و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت میتوانند با مراجعه به مرکز صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر شهرستان و عضویت در این صندوق از مزایای حقوق بازنشستگی، ازکارافتادگی، و مستمری ناشی از فوت سرپرست خانوار برخوردار شوند.
انتهای پیام/م.ع