یک متخصص پوست و عضو هیات مدیره انجمن متخصصان پوست ایران گفت: تَتو (خالکوبی) می‌تواند عوارض و آسیب‌هایی را به همراه داشته باشد، لذا به مردم توصیه می‌شود این کار را انجام ندهند.

توصیه متخصصین پوست: تَتو نکنیدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، داریوش دائر افزود: این کار علاوه بر احتمال انتقال بیماری‌هایی مانند هپاتیت و ایدز، بروز عفونت‌های مختلف باکتریایی، ویروسی و قارچی، ایجاد گوشت و بافت اضافی (اسکار کلویید) و بروز حساسیت‌ها از جمله سرخی و خارش و پوسته ریزی را می‌تواند به دنبال داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه برخی افراد به جوهر خالکوبی آلرژی دارند و استفاده از آن‌ها می‌تواند ناراحتی‌های دردناک پوستی برای این افراد ایجاد کند، بیان داشت: خالکوبی همچنین می‌تواند باعث ایجاد آلرژی پوستی شدید شود. در مواردی پیش آمده است که شخص در محدودهٔ چشم خود اقدام به خالکوبی نموده و متاسفانه با نابینایی رو به رو شده است.

این متخصص پوست ادامه داد: خالکوبی‌های غیربهداشتی با روش‌های قدیمی (استفاده از سوزن ها) احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند هپاتیت و ایدز را به شدت افزایش می‌دهد که خوشبختانه از این روش خالکوبی کمتر استفاده می‌شود و در نتیجه بیماری زایی براثر آن هم کاهش یافته است.

دائر با اشاره به اینکه از بین بردن خالکوبی‌ها هم به راحتی امکان پذیر نیست، گفت: معمولا برای این کار از لیزر‌های خاصی استفاده می‌شود و از بین بردن خالکوبی‌ها مستلزم صرف زمان و وقت بسیار است.

این متخصص پوست تاکید کرد: با مشاوره متخصصان اقدام به پاک کردن خالکوبی‌ها کنند، زیرا این کار باید از تکنیک‌های به خصوص لیزری استفاده شود تا مشکلی برای فرد به وجود نیاید.

مراقبت‌ها از پوست در ایام سرد سال

وی به مراقبت از پوست در ایام سرد سال اشاره کرد و گفت: نوشیدن حداقل شش لیوان آب در روز و همچنین استفاده از مرطوب کننده‌های مناسب با طبع پوست می‌تواند از پوست افراد محافظت کند.

متخصص پوست ادامه داد: استفاده از کرم‌های ضد آفتاب، و سایل محافظت کننده از جمله کلاه‌های لبه‌دار و عینک‌های آفتابی از دیگر اقدامات برای محافظت از پوست در فصل زمستان است. برخلاف آن چیزی که تصور می‌شود در فصل زمستان و بارندگی هم اشعه ماورای بنفش (یو وی) سبب ضرر رسانی به سطح پوست می‌شود و این تصور نباید به وجود آید که اشعه آفتاب در زمستان مشکل پوستی ایجاد نمی‌کند.

دائر بر عدم استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی غیراستاندارد تاکید کرد و گفت: به شکل مکرر و شایع مشاهده شده که اگزما‌ها و بیماری‌های حساسیتی پوستی با استفاده این محصولات در افراد به وجود آمده است.

وی ادامه داد: در صورتی که افراد با فرآورده ناآشنا هستند، آن را بر روی سطح داخلی بازو بمالند و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کند، اگر شاهد علائمی مانند خارش، سوزش و تورم یا قرمزی نبودند، از آن محصول استفاده کنند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.