به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کیخسرو چنگلوایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به صادرات ۷۶ هزار تن سبزی و صیفی به خارج از کشور گفت: سبزی و صیفی صادراتی از استان پس از بسته بندی و الزامات بهداشتی به کشورهای روسیه، آسیای میانه و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شده است.
او با بیان اینکه سالانه ۹۰ هزار هکتار از زمینهای مستعد کشاورزی استان زیرکشت انواع سبزی و صیفی میرود، اظهار داشت: صیفی و سبزی تولیدی خوزستان به لحاظ کیفی و بهداشتی با استانداردهای جهانی منطبق است.
چنگلوایی بیان کرد: سالانه حدود ۳ میلیون تن سبزی و صیفی در خوزستان تولید میشود که بخش اعظم آن به بازار استانهای همجوار عرضه میگردد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: خوزستان با توجه به اقلیم و منابع و ذخایر آبی مناسب، زمین مستعد یکی از مناطق مهم تولید و پرورش انواع سبزی، صیفی و محصولات جالیزی است و بیش از ۳۲ نوع محصول در این استان کشت میشود.
این مقام مسئول افزود: از مزایای مهم تولید سبزی و صیفی در استان میتوان به عرضه آن در تمام طول سال به دلیل نبود فصل یخبندان، وجود نور خورشید، شرایط مناسب آب و هوایی و منابع آبی در اغلب فصول سال به خصوص زمستان اشاره کرد.
چنگلوایی شمار بهرهبرداران بخش تولید سبزی وصیفی در خوزستان را ۲۹ هزار نفر عنوان و تصریح کرد: شوش، دزفول، شوشتر، اهواز، اندیمشک، حمیدیه، باوی، گتوند و رامهرمز ازمناطق عمده کشت سبزی و صیفی به شمار میآیند.
استان خوزستان در سال زراعی گذشته با تولید ۱۶.۲ میلیون تن محصولات زراعی و باغی به ارزش ۲۰۰هزار میلیارد ریال رتبه نخست را در کشور به دست آورد. این میزان تولید در سال ۱۳۹۲ حدود ۱۲.۲میلیون تن بود.
بر اساس چشم انداز سال ۱۴۱۰ مجموع تولیدات کشاورزی و باغی خوزستان به ۳۰میلیون تن خواهد رسید.
بخش مولد کشاورزی پس از بخش نفت و گاز بیشترین حجم تولید ناخالص استان خوزستان را دارد.
انتهای پیام/گ