به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، هدایتاله موسوی، رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: یک هزار و ۴۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت محصول سیب زمینی اختصاص داده شد، که از سطح ۲۰ هکتار سیبزمینی، ۲۴۰ تن محصول و از سطح یک هزار و ۴۰۰ هکتار دیگر نیز ۳۱ هزار تن محصول سیب زمینی معمولی برداشت شد.
وی افزود: تامین امنیت غذایی و خودکفایی در تولید انواع محصولات کشاورزی یک گام مهم در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی محسوب می شود.
موسوی بیان داشت: سالانه ۱۰ هزار تن گوجه، یک هزار و ۸۰۰ تن بادمجان، ۲۲۵ تن سیر، ۲۳ هزار تن هویج، یک هزار و 200 تن فلفل دلمهای ۲ هزار و 200 تن شلغم در مزارع کشاورزی اندیمشک برداشت و 3 هزار و ۴۹۴ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان زیر کشت سبزیجات غدهای و میوهای هستند.
وی تاکید کرد: ۲ هزار و ۳۷۲ هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت اسفناج، تره، تربچه، جعفری اختصاص و در مجموع ۱۲۰ هزار و ۴۳۰ تن انواع سبزی برگی از مزارع اندیمشک برداشت و بخش از محصول سبزی شهرستان به کشور روسیه صادر شد.
رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک از کشت 6 هزار و ۱۶۶ هکتار انواع سبزی برگی و غدهای خبر داد و افزود: ۲ هزار و ۳۷۲ هکتار سبزی برگی و 3 هزار و ۴۹۴ هکتار سبزی میوهای و غدهای در اندیمشک کشت و محصول آن روانه بازار و بخشی نیز صادر شده است.
وی با بیان اعلام آمادگی این سازمان برای حمایت از افزایش صادرات سبزی و صیفی این شهرستان به بازار کشورهای همسایه گفت: ۱۰۷ هزار و ۱۸۵ تن انواع سبزیجات غدهای و میوهای در طول سال در اندیمشک برداشت میشود.
انتهای پیام/م