به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر کتابخانههای عمومی خوزستان با حضور منصور کوهی رستمی، مدیر کل کتابخانههای عمومی خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین محسن ریسمان سنج، معاون اجتماعی و مطالبه گری، ذالفقار کیانی، مدیر روابط عمومی، اسکندری، معاون آموزش و رسانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر خوزستان و دیگر اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر کتابخانههای عمومی در دفتر مدیر کل کتابخانههای عمومی خوزستان برگزار شد.
منصور کوهی رستمی، مدیر کل کتابخانههای عمومی خوزستان با اشاره به پتانسیل بالای کتابخانههای عمومی در این حوزه، گفت: استان خوزستان دارای ۲۲۸ باب کتابخانه عمومی است و کلیه کتابخانههای عمومی دارای بخشهای متنوع کودک تحت نظر ۵۰۰ نفر کتابدار هستند.
او افزود: برنامههای متنوعی فرهنگی در این بخش از جمله قصه گویی، نقاشی، شاهنامه خوانی و آشنایی با نماز و مفاهیم دینی اجرا میشود.
کوهی رستمی اظهار داشت: توسعه کتابخانههای عمومی در مناطق محروم و کم برخوردار باعث کاهش آسیبهای اجتماعی است و ما توانسته ایم با راه اندازی ۱۲ باب کتابخانه عمومی در مناطق محروم به این امر مهم دست پیدا کنیم.
مدیر کل کتابخانههای عمومی خوزستان یکی از تجربیات کتابخانههای عمومی در مسابقات کتابخوانی را برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی دانست و ادامه داد: سال گذشته ۶۱ هزار خوزستانی در این مسابقه کتابخوانی شرکت کرده و یکی از بزرگترین تبلور فرهنگی در این استان اتفاق افتاده است.
اداره کل کتابخانههای عمومی با همکاری ستاد امر به معروف و نهی از منکرخوزستان مسابقه کتابخوانی استانی «فرهنگ مختصر امر به معروف و نهی از منکر» در بهمن ماه برگزار خواهد کرد. این مسابقه بصورت اینترنتی از طریق وب سایت www.samanpl.ir و با جوایز ویژه برگزار خواهد شد.
او اذعان داشت: کتابخانههای عمومی میزبان فعالیتهای فرهنگی ملی از جمله کارکردهای اجتماعی کتابخانههای عمومی، جشنواره فیلمهای ۱۰۰ ثانیهای کتاب و کتابخوانی و راه اندازی کتابخانه دیجیتال در استان خوزستان است.
امر به کتابخوانی امر به معروف است و کتابخوانی خود یک امر به معروف است.
حجت الاسلام و المسلمین محسن ریسمان سنج، معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر خوزستان در این جلسه گفت: هدف ما در این شورا تبیین اقناعی امر به معروف و نهی ازمنکر با انجام فعالیتهای فرهنگی، پژوهش، تهیه فیلم کوتاه، استفاده از فضای مجازی و شناسایی معروفات و منکرات در جامعه و دستگاهها است. امر به کتابخوانی امر به معروف است و کتابخوانی خود یک امر به معروف است که باید در این راستا اقداماتی صورت پذیرد.
او افزود: دایره معروفات و منکرات در این ستاد باز شده و کار ما رشد نظارت اجتماعی و عمومی است به طوری که معروفات توسعه پیدا کنند و منکرات در جامعه از بین بروند و این در صورتی است که روحیه امر به معروف و نهی از منکر را ترویج دهیم و به خود دستگاه توجه کنیم.
ریسمان سنج بیان داشت: برنامههای اجرایی ما باید جذاب و براساس شناخت جامعه باشد و باید نظرت اجتماعی و عمومی جامعه را بالا را با اجرای فعالیتهای فرهنگی بالا ببریم.
انتهای پیام/گ