به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، على اوسط هاشمى، رئيس سازمان فنى حرفه اى كشور گفت: امروز آنچه که جزء ضرورت های ملی ارزیابی میشه مشارکت با دانشگاه ها و همه ی مراکز آموزش عالی است.
هاشمی با اشاره به تلفیق توانمندی های حاصل از مهارت ، دانش و آموزش می تواند زمینه ساز ارتقا توانمند جامه انسانی و جویای کار در آینده باشد افزود: این بزرگترین اولویت کشور است چرا که اشتغال و راههای برون رفت از دغدغه بیکاری در جامعه یک نیاز است .
او با بیان اینکه یکی از راهکارهای موثر در ایجاد اشتغال در کنار هم بودن است گفت: این آمادگی را داریم در کنار همه مراکز آموزشی ، مراکز آموزش عالی، دانشگاه ها و حتی صنایع تولیدی و اقتصادی در صورت نیاز کارگاههای آموزش مهارت ایجاد کنیم.
رئيس سازمان فنى حرفه اى كشور افزود: وجود بیش از 5 هزار و 400 کارگاه آموزشی ، 600 مرکز آموزشی ثابت و 18 هزار مربی در بخش دولتی و آموزشگاهها آزاد برای بودن در اقتصاد مقاومتی ایجاد اشتغال و کمک به ارتقا مهارت یک ظرفیت ملی ارزیابی میشود.
هاشمی با اشاره به اینکه بازارو کار آفرینان جویای نیروی کار ماهر هستند گفت: ارتقاء مهارت در جامعه می تواند بستر مناسبی را برای کارآفرینی و صنایع بزرگ ایجاد کند .
او تشکیل دوره های ضمن خدمت را یکی دیگر از خدماتی دانست که توانایی ارائه آن در هر کجا و هر صنعتی که نیاز باشد وجود دارد.
رئيس سازمان فنى حرفه اى كشور در ادامه افزود: سالانه حدود یک میلیون و 500 هزار داوطلب ورود به مراکز آموزشی فنی و حرفه داریم که
40 درصد آن را فارق التحصیلان دانشگاهی تشکبیل میدهند و از این تعدادبین 45 تا 60 درصد به بازار کار راه میابند.
هاشمی با اشاره به مشارکت بخش خصوصی در امر ارتقا مهارت آموزی گفت: 12 هزار آموزشگاه آزاد در سطح کشور در بحث مهارت آموزشی مجوز فهالیت گرفتند .
انتهای پیام / خ . م