به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رباب امیدی زاده مدیر مرکز بهداشت و درمان بافران گفت: با توجه به اینکه سرانه مصرف سبزیجات در ایران خیلی پایین است، آش و سوپ غذاهایی سرشار از سبزیجات هستند و مصرف سبزیجات پخته، حجم مصرفی آن بیشتر از سبزیجات خام است درایران عادت به مصرف سبزیجات خام نداریم علی رغم اینکه از دوران کودکی به فرزندان خود عادت نداده اند.
او بیان کرد: یکی از علتهایی که موضوع جشنواره آش و سوپ در نظر گرفته شد بعلت اینکه مصرف این دو در بین خانواده افزایش پیدا کند چرا که این دو غذاهایی بخار پز و آب پز همچنین سالمی هستند.
امیدی زاده، هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج تهیه و مصرف آش و سوپ به عنوان یک غذا برشمرد و افزود: ۱۹ نفر از بانوان روستای مزرعه امام و شهر بافران ودو نفر آقایان در این جشنواره حضور داشتند که خانم صدیقه پوربافرانی توانست مقام اولی را از آن خود کند.
او در پایان از زحمات شهردار بافران، رئیس شورای اسلامی، دهیاری روستا، خانه بهداشت، تقدیر و قدردانی نمود.
این جشنواره در سالن ورزشی فجر مزرعه امام با حضور مسئولین استانی و شهرستانی حضور دارند.
انتهای پیام/م