به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مهدی ظفری پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به انجام ۷۴ هزار و ۲۱۵ مورد بازدید از مراکز تهیه، تولید، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی سطح استان در ۹ ماهه امسال، اظهار کرد: در این بازدیدها ۵۶۱۱ تخلف غیربهداشتی شناسایی و ۱۳ متخلف به مراجع قضایی ارجاع شد در نهایت سه واحد شامل یک رستوران و دو واحد عرضه فرآوردههای خام دامی در استان کرمانشاه پلمب شد.
او با اشاره به نمونهبرداری تشخیصی از ۸۳۶ مورد از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی استان در ۹ ماهه امسال، گفت: ۴۰۴۰ نوع آزمایش روی این نمونهها صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در این مدت ۱۵۹ هزار و ۸۰۷ کیلوگرم فرآورده خام دامی از سوی دامپزشکی ضبط، امحا و از چرخه مصرف مردم خارج شده است.
ظفریپور در ادامه با تاکید بر اهمیت خرید از مراکز معتبر، افزود: شهروندان باید هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب محصول شامل تاریخ تولید، انقضا و محل تولید توجه کنند.
این مسئول تاکید کرد: توصیه میشود مردم از خرید فرآورههای خام دامی از مراکز کشتار خیابانی و مرغ زنده فروشی به دلیل مشکلاتی که ممکن است مصرف این فرآوردهها برای سلامتی آنها به وجود آورد، صرفنظر کنند.
انتهای پیام/ز