به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بهنام مریدی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز با بیان اینکه در این کلانشهر حدود ۱۸۶ ایستگاه پمپاژ وجود دارد که حدود ۱۵ ایستگاه مادر، از جمله ایستگاه پیچوار مادر گفت: با انجام تعمیرات اساسی در این ایستگاه، مشکلات پسزدگی فاضلاب و آبگرفتگی معابر شرق اهواز کاهش یافت.
او اظهار کرد: در این ایستگاه پمپاژ ۵ عدد پمپ تخلیه فاضلاب وجود داشت که به دلیل خرابی قطعات از مدار خارج شده بودند و شرکت آمریکایی سازنده این قطعات پس از تحریمها حاضر به فروختن قطعه به ما نبود.
مریدی بیان داشت: یکی از تعمیرکاران حرفهای قطعات ایستگاههای پمپاژ کشور، از یک ماه پیش در اهواز مستقر شده و قطعات این پمپها را مونتاژ کرده است.
این مقام مسئول ادامه داد: هم اکنون ۲ عدد از پمپهای تعمیر شده وارد مدار شدهاند و سه پمپ دیگر نیز تا هفته آینده وارد مدار میشود که در این صورت حجم گستردهای از فاضلاب شرق اهواز با سرعت بیشتری تخلیه خواهد شد.
مدیرعامل آبفا اهواز در خصوص دیگر عامل پسزدگیهای فاضلاب در شرق اهواز افزود: در منطقه باهنر اهواز خط دوقلوی یکهزار شرکت آب و فاضلاب اهواز ریزش کرد که در نتیجه این ریزش حجم وسیعی فاضلاب دفع نشده باقی ماند.
او با اشاره به اینکه ریزش شبکه ۳ فاضلاب در هر نقطه باعث بهم خوردن شرایط عادی دفع فاضلاب میشود، تصریح کرد: با تعمیر ایستگاه پمپاژ شهر اهواز بخشی از مشکلات آبگرفتگی این منطقه به دلیل باران کاهش مییابد.
مشکل فاضلاب اهواز هماکنون به بزرگترین چالش این شهر تبدیل شده است. در جریان سیلاب بهار امسال با بالاآمدن آب رودخانه کارون فاضلاب اهواز در بسیاری از مناطق این شهر سرریز و مردم را با مشکلات بهداشتی و اجتماعی روبه رو کرد.
کاوه یاسین پور مدیر منطقه یک شهرداری که در منطقه شهر اهواز قرار دارد پیش از این گفته بود: ۷۰ درصد از وسعت منطقه یک اهواز با مشکلات پس زدگی فاضلاب و آبگرفتگی معابر روبه رو است و حدود پنج منطقه در وضعیت فوق بحرانی قرار دارند.
فاضلاب اهواز با بارش بیشتر از ۱۵ میلیمتر با گرفتگی و سرریز در مناطق مختلف این کلانشهر روبه رو میشود. در اهواز ۲هزار و ۳۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب وجود دارد که حدود ۵۰درصد لولههای آن فرسوده است.
انتهای پیام/گ