بمبویانی رئیس بخش تضمین کیفیت شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی در تشریح فواید خمیرمایه برای پخت نان و بدن انسان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: سلول خمیرمایه بصورت کلی یک ارگانیسم زنده است و از ملاس و ضایعات نیشکر تولید میشود.
او افزود: عملیات تخمیر که در فرآیند پخت انجام میشود، سبب جذب املاح قابل جذب برای بدن به وسیله مصرف خمیرمایه خواهد شد.
بمبویانی بیان کرد: در صورتیکه از سایر مواد شیمیایی نظیر جوش شیرین در پخت نان استفاده شود، نتیجه عکس خواهد داشت و باعث دفع املاح معدنی نظیر کلسیم از بدن میشود و نتیجه آن ابتلا به پوکی استخوان، فقر آهن و سایر بیماریهایی که در جامعه اپیدمی شده اند، است.
او اظهار داشت: خمیرمایه حاوی آنزیمی به نام فیتاز است که سبب آنزیم اسید فیتیک موجود در آرد میشود و با شکستن این اسید، از تشکیل باند با املاح و ریزمغذیهای موجود در آرد که برای بدن مفید هستند، میگیرد و به راحتی جذب بدن شوند.
این مقام مسئول تصریح کرد: در صورتیکه اسید فیتک موجود در آرد شکسته نشود، آنزیمهای مفید نه تنها جذب نمیشوند، بلکه از بدن دفع خواهند شد.
او اذعان داشت: در شرکت تولید خمیرمایه دعبل خزاعی از مجموعه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به عنوان واحد تضمین کیفیت، وظیفه رصد واحدهای نانوایی را به منظور استفاده از خمیرمایه را داریم.
رئیس بخش تضمین کیفیت شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی ادامه داد: باید بر این موضوع نظارت داشت که آیا فرآیند تخمیر بصورت کامل انجام میشود یا خیر؟ چراکه در صورت استفاده کم و یا انجام نشدن فرآیند تخمیر، فواید لازم برای بدن را به دنبال نخواهد داشت.
به گفته بمبویانی، درحال فرهنگ سازی استفاده از خمیرمایه در بین مشتریان و واحدهایی نانوایی در سطح استان خوزستان هستیم و مقوله شکایات و رضایت مشتریان را نیز به قوت دنبال میکنیم.
انتهای پیام/گ