به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدی کارشناس حوزه اقتصادی با اشاره به وضعیت تولید در کشور اظهار کرد: تولیدکنندگان داخلی نقش مهمی در افزایش خودکفایی و کم اثر کردن تحریمهای بین المللی دارند و برای انجام این مهم نیازمند حمایت دولت هستند.
این کارشناس حوزه اقتصاد تصریح کرد: بسیاری از تولیدکنندگان برای افزایش تولید و رقابت پذیری در بازارهای بین المللی با کمبود منابع مالی مواجه هستند.
وی افزود: عمده منابع مالی تولیدکنندگان از بانکها تامین میشود که در این میان نرخ بالای تسهیلات بسیاری از تولیدکنندگان را در پرداخت بدهی خود با مشکل مواجه کرده است.
محمدی بیان کرد: نرخ تسهیلات بانکی ارائه شده در بسیاری از کشوزرهای پیشرفته به منظور حمایت از تولید داخل، بین ۱ تا ۵ درصد است در حالی که سود تسهیلات بانکی در کشور نزدیک بین ۲۰ تا ۳۰ درصد این نرخ بالا باعث عدم امکان حضور تولیدکنندگان داخلی در بازارهای بین المللی شده است.
به گفته وی؛ با افزایش نرخ تسهیلات دریافتی قیمت تمام شده بسیاری از کالاهای تولیدی افزایش میبابد و این موضوع باعث استقبال مردم از کالاهای وارداتی با قیمت کمتر شده است.
این کارشناس حوزه اقتصادی ابراز کرد: برای تولیدکنندگان باید تسهیلات با رقم کمتری ارائه شود تا ضمن کاهش قیمت محصول نهایی شرایط برای افزایش صادرات فراهم شود.
منبع: میزان
انتهای پیام/