مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: افزون‌بر ۵۰۰ تن میوه گرمسیری گواوا تاکنون از سطح باغات جنوب این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اردشیر شهرکی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ۶۰۰ هکتار سطح باغات میوه گرمسیری گواوا در سیستان و بلوچستان وجود دارد که ۴۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

او افزود: برداشت گواوا از آذر در سیستان و بلوچستان آغاز شده و در اسفند به پایان می‌رسد.

مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: گواوا معروف به زیتون محلی، میو‌های منحصر به مناطق گرمسیری است که عمدتا در شهرستان‌های نیکشهر، چابهار، سرباز و کنارک این استان تولید و برداشت می‌شود.

او اظهار داشت: میوه گواوا در حالتی که رسیده باشد، بسیار خوشمزه است و مزه ترش و شیرین (ملس) و عطـر مطبوعـی دارد.

شهرکی بیان کرد: درختچه‌های گواوا در اوایل بهمن به گل می‌نشینند و گل‌هایشان بسیار خوشبوست، همچنین پوست تنه گواوا سبز یا قهوه‌ای متمایل به قرمز است.

موز از مهمترین محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان است که نسبت به سایر محصولات گرمسیری بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است و 'پاپایا' یا خربزه درختی نیز از دیگر محصولات گرمسیری استان محسوب می‌شود که از نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به این استان راه یافته، خربزه درختی پوستی بسیار نازک و مزه شیرین دارد که علاوه بر مصرف خوراکی، قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز هست.

انتهای پیام/گ

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار