عضو هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی شیراز گفت: فیشور سیلنت روش مؤثری برای پیشگیری از پوسیدگی سطوح جونده دندان‌ها است که با پوشاندن فرورفتگی‌های عمیق دندان انجام می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، ارغوان بهبهانی راد عضو هیأت علمی گروه آموزشی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی شیراز بیان کرد: انجام فیشورسیلنت یا شیار پوش علاوه بر حفظ ساختار دندان، از تخریب سریع دندان‌های تازه رویش یافته پیشگیری می‌کند و کودک را از انجام درمان‌های پیچیده‌تر بعدی که نیازمند هزینه بیشتر است رهایی می‌بخشد.

او، با اشاره به اینکه قرار دادن ماده فیشورسیلنت هم بر روی دندان‌های دائمی و هم دندان‌های شیری قابل انجام است، بیان کرد: انجام فیشورسیلنت بدون تراش دندان انجام می‌شود و بدون درد است و نیاز به تزریق ماده بی‌حسی ندارد.

بهبهانی راد تصریح کرد: دندانپزشک برای انجام فیشور سیلنت پس از تمیزکردن دندان، ماده همرنگ دندان را روی شیار‌های سطح جونده دندان قرار می‌دهد. به این ترتیب از عمق فرورفتگی‌های روی سطح جونده دندان می‌کاهد و تمیز کردن دندان به وسیله مسواک آسان‌تر می‌شود و از پوسیدگی زودهنگام این سطوح در اثر گیر کردن مواد غذایی و فعالیت میکروب‌های پوسیدگی زا جلوگیری می‌شود.

هیأت علمی گروه آموزشی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی شیراز ادامه داد: مدت زمان انجام فیشور سیلنت کوتاه است و بلافاصله پس از انجام، کودک می‌تواند غذا خورده و مسواک بزند.

فیشورسیلنت‌ها می‌توانند سال‌های زیادی بر روی دندان باقی بمانند.

او، افزود: توصیه می‌شود دندان‌های آسیای دایمی به محض رویش فیشور سیلنت شوند و هر ۶ ماه یک بار برای بررسی دندانی که فیشورسیلنت بر روی آن انجام شده است به دندانپزشک مراجعه کرد تا در صورت نیاز، اصلاح و یا دوباره فیشورسیلنت شود.

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.