![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۸ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353240_681.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، کوروش محمودیان فرماندار گیلانغرب روز سه شنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گیلانغرب، گفت: این طرح ها در بخش های خوداشتغالی است که ۲۷ فرصت شغلی جدید را برای افراد جویای کار ایجاد می کند.
او اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون ۲ هزار و ۸۷۰ طرح با ۴۹۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات روستایی و عشایری و همچنین مناطق زلزله زده با اشتغالزایی چهار هزار و ۲۴ نفر در بانک های عامل مصوب شده است.
فرماندار گیلانغرب گفت: تاکنون یک هزار و ۶۲۲ طرح با اعتبار ۴۷۶ میلیارد ریال پرداخت شده که ۱۰۲ درصد بیشتر از سهمیه شهرستان است این طرح ها در بخش های کشاورزی، صنعت، خدمات، صنایع دستی، عشایری و سایر زیر بخش ها است.
او همچنین از اجرای طرح کارورزی شغل اولی ها در بنگاه های اقتصادی فعال برای افراد جویای کار نیز خبرداد و گفت: تاکنون ۶۶ نفر در این بخش به کارگیری شده اند.
انتهای پیام/ز