به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، میثم نقوی مشاور مدیرکل غله در بهبود کیفیت گندم و آرد گفت: دوره آموزشی
نانوایان شهرستان میاندورود با هدف
ارتقای کیفیت نان و آشنایی نانوایان با مواد اولیه و اصول تهیه نان استاندارد و با حضور نانوایان شهری و روستایی در محل
سالن آمفی تئاتر فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.
او در این دوره به توضیح در مورد انواع آردهای قوی، ضعیف و متوسط، ویژگیهای گلوتن، خواب آرد در انبار، الک کردن آرد،
حذف جوش شیرین، استفاده از دستگاههای پخت نان پرداخت.
انتهای پیام/س