نمایندگی اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران در شهرستان میاندرود یک دوره آموزش نانوایان با همکاری فرمانداری، شبکه بهداشت و درمان و اداره صنعت و معدن و تجارت این شهرستان برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، میثم نقوی مشاور مدیرکل غله در بهبود کیفیت گندم و آرد گفت: دوره آموزشی نانوایان شهرستان میاندورود با هدف ارتقای کیفیت نان و آشنایی نانوایان با مواد اولیه و اصول تهیه نان استاندارد و با حضور نانوایان شهری و روستایی  در محل سالن آمفی تئاتر فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.

او در این دوره به توضیح در مورد انواع آرد‌های قوی، ضعیف و متوسط، ویژگی‌های گلوتن، خواب آرد در انبار، الک کردن آرد، حذف جوش شیرین، استفاده از دستگاه‌های پخت نان پرداخت.
 
انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار