استاندار سیستان و بلوچستان گفت: هیچ مدیری در این استان حق ندارد به خاطر منافع خود و یا دیگران قانون را زیر پا بگذارد که در صورت مشاهده با مدیر خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

هیچ مدیری حق تخطی از قانون را نداردبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در نهمین نشست کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان وبلوچستان در چابهار اظهار داشت: ما در جنگ اقتصادی ظالمانه تحریمی قرار گرفته‌ایم و به وضوح شاهد هستیم که دشمن برای ما برنامه‌ریزی کرده است.

او  ادامه داد: در شرایط جنگی، تصمیم جنگی نیاز است همان طور که در هشت سال دفاع مقدس رزمندگان ما تصمیم گرفتند که با خوابیدن روی سیم‌های خاردار باعث عبور نیرو‌های خودی شدند بنابراین در شرایط فعلی نیاز به فداکاری و همدلی مردم و مسوولان داریم.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ایران اسلامی روی گنجی از ظرفیت‌ها و داشته‌های اقتصادی زیادی قرار دارد که باید از این ظرفیت‌ها برای اداره کشور به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.

او  مبارزه همه جانبه با قاچاق را یک ضرورت اجتناب ناپذیر عنوان کرد و افزود: کسانی که در کار‌های خلاف و قاچاق دخیل هستند و دارای ثروت می‌شوند و از طریق همین پول‌ها چنانچه کمکی به جامعه کنند اثرات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

موهبتی بیان کرد: جایگاه‌های سوختی که بصورت غیرمتعارف سکو‌های خودشان را بصورت اجاره برای قاچاق سوخت اختصاص می‌دهند با آنان به شدت برخورد خواهد شد.

۱۲ هزار لیتر قاچاق سوخت کشف و ضبط شده است

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: با اقدامات پلیسی و اطلاعاتی که در گلوگاه‌های استان صورت گرفته و با سر شبکه‌های قاچاق سوخت که مبادرت به حمل فرآورده نفتی انجام می‌دادند افزون‌بر ۱۲ هزار لیتر قاچاق سوخت کشف و ضبط شده است.

محمد محبی گفت: در تفکیک کارت‌های استفاده شده در جایگاه‌های سوختگیری نفت و گاز بر اساس کارکرد و میزان سوخت مصرفی ماشین‌های پایانه اقداماتی در حال انجام است که پایانه‌ها با اعلام کارت‌های پر مصرف و بدون خدمات کارت‌ها باطل خواهند شد.

او بیان کرد: شناسه‌دار کردن دام‌ها از طریق پلاک‌کوبی و تسهیل واردات دام از طریق بازارچه‌های مرزی نقش مهمی در کاهش قاچاق دام دارد.

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان گفت: گلوگاه‌های ورودی به این استان از نظر سخت افزاری محروم هستند که لازم است تجهیزات کنترلی و نظارتی را در این مکان‌ها تجهیز کنیم.

فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز در این نشست اظهار داشت: با توجه به اهمیت و حساسیت این شهرستان در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، شیلاتی، کشاورزی و توسعه سواحل مکران لازم بود که این نشست در شهرستان چابهار برگزار شود.

رحمدل بامری افزود: مصوبات اجرایی مناسبی برای حل مشکلات زیرساختی از جمله در بحث گردشگری با اختصاص ۱۶ جایگاه سوخت تک نازله انجام شده است.

او گفت: مشکل عمده‌ای که با ساماندهی سوخت برای شناور‌های صیادی بوجود آمد پیرامون شناور‌هایی که سهمیه سوخت نداشته و یا سهمیه سوخت برخی از شناور‌ها کاهش پیدا کرده بود که استاندار برای حل این مشکل مکاتباتی را با وزیر کشور داشتند که بزودی نتیجه خواهیم گرفت.

فرماندار چابهار گفت: قایق‌ها و شناور‌هایی که فاقد هویت هستند می‌بایست دارای کد هویتی و یا پلاک‌های موقت با نظارت کارشناسی باشند.

انتهای پیام/ع

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.