به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بر پایه نتایج این طرح تحقیقاتی که توسط سید «مصطفی نچواک» در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه انجام شد مشخص گردید، مصرف سویا در کاهش مرگ و میر ناشی از علل مختلف، بیماریهای قلبی عروقی و سرطان اثرگذار است.
یافتههای این مطالعه نشان داد که مصرف سویا و ایزوفلاوونهایش اثرات مطلوبی بر طول عمر دارد.
براساس این طرح، در صورت مشاهده ارتباط معکوس بین مصرف سویا و بروز مرگ و میر، توصیههای لازم در جهت افزایش مصرف این ماده غذایی در جهت پیشگیری از بروز مرگ و میر زودرس ارایه خواهد شد.
سویا، یکی از انواع حبوبات بوده که بصورت لوبیای سویا، پروتئین سویا، پنیر سویا، سس سویا، شیر سویا و روغن سویا در رژیم غذایی مصرف میشود.
این پروتئین گیاهی بخش عمده رژیم گیاهخواران را تشکیل داده و به علت سطوح بالای ایزوفلاونها در پیشگیری از بیماریهای التهابی نقش بسزایی دارد لذا با توجه به در دسترس بودن سویا، میتوان آن را در رژیم غذایی افراد در جهت کاهش بیماریهای مزمن گنجاند.
انتهای پیام/ز