رستگاری از تخریب و جمع آوری ۱۰۰ کوره غیرمجاز زغال گیری در بخش کهریزک شهرستان ری خبر داد.

تخریب ۱۰۰ کوره غیرمجاز زغال گیری در کهریزکبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد رستگاری معاون نظارت و پایش حفاظت محیط زیست استان تهران صبح امروز در حاشیه جمع آوری کوره‌های زغال گیری در کهریزک با اشاره به اینکه کوره‌های زغال گیری توسط اتباع بیگانه و به صورت غیرمجاز و آلاینده در این منطقه شکل گرفته و فعال هستند، اظهار کرد: با تلاش همکاران ما در محیط زیست شهرستان ری و با همکاری مرجع قضایی و فرمانداری شهرستان ری امروز شاهد جمع آوری و تخریب این کوره‌های آلاینده هستیم.

وی با بیان اینکه موضوع تغییر کاربری این اراضی و در برخی اوقات تصرفاتی که در این منطقه اتفاق می‌افتد نیازمند ورود دستگاه‌های مربوطه مانند جهاد کشاورزی نیز هست، افزود: فعالیتی که در این منطقه وجود دارد نوعی تغییر کاربری غیرمجاز است و دستگاه‌های متولی باید با حفظ کاربری، اجازه شکل گیری چنین معضلاتی را ندهند تا تبعات محیط زیستی آن گریبان گیر شهروندان نشود.

رستگاری با اشاره به اینکه تا پایان فصل سرما برنامه گشت و پایش محیط زیست به دصورت مستمر ادامه خواهد داشت، گفت: اگر مجددا این کوره‌ها شروع به فعالیت کنند، سریعا موضوع از طریق مراجع مربوطه پیگیری و جلوی فعالیت آن‌ها گرفته خواهد شد و این موضوع در دستور کار محیط زیست استان تهران قرار دارد.

زهره عبادتی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری نیز با اشاره به اینکه به این واحد‌ها در یک سال گذشته چندین مرحله اخطاریه ابلاغ شده است، افزود: متأسفانه به دلیل اینکه فرآیند فعالیت این کوره‌ها خیلی پیچیده نیست، با ایجاد کوره‌های جدید مجددا شروع به فعالیت می‌کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه این فعالیت‌ها در اراضی کشاورزی و ملی اتفاق می‌افتد و دستگاه‌های ذی‌ربط در این خصوص مسئولیت مستقیم دارند، امیدواریم دستگاه‌های متولی هم به کمک محیط زیست آمده و با نظارت بیشتر بر این اراضی شاهد شکل گیری مجدد این فعالیت‌ها نباشیم.

عبادتی تصریح کرد: در بخش فشافویه هم شاهد فعالیت این کوره‌ها بوده ایم که در سال گذشته جمع آوری شدند و پایش‌ها نشان می‌دهند که فعالیت مجدد این کوره‌ها در این منطقه شکل نگرفته است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری در پایان خاطرنشان کرد: در بخش قلعه نو نیز تعدادی کوره غیرمجاز شناسایی شده است که دستورات قضایی آن هم دریافت شده و با همکاری دستگاه‌های مربوطه به زودی این کوره‌ها نیز جمع آوری خواهند شد.

این گزارش می‌افزاید: سعید محمودی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران یکشنبه شب در گشت و پایش محیط زیست، با حضور در این منطقه دستور فوری تخریب و جمع آوری این کوره‌ها را با هماهنگی مقام قضایی صادر کرد.

بر اساس این گزارش، گشت و پایش‌های شبانه روزی محیط زیست استان تهران و برخورد با منابع آلاینده و واحد‌های صنعتی و معدنی متخلف همچنان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار