به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، فرانک قدسی در جلسه جمعیت بانوان فرهیخته استان کردستان گفت: امروز با جوانانی مواجه هستیم که مهارتهای زندگی ندارند و باید پایههای دینی و التزاز از دین و آموزش بین نوجوانان افزایش یابد.
او افزود: خانواده مامنی است که مانند یک حصار فرد را از گناه باید حفظ کند، اما امروز نقش عاطفی خانواده زیر سوال رفته است و زنان و مردان متعهد عاطفه و محبت را جدای از خانواده جستجو میکنند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان بیان کرد:اقشاری هستند که نیاز به آموزشهای اولیه دارند و ما تصور میکنیم جامعه از آموزش اشباع شده در حالیکه اینطور نیست و باید آموزش همچنان ادامه داشته باشد.
قدسی اضافه کرد: آموزش و پرورش رسالت خود را انجام داده است، اما این تحولات اجتماعی است که توقع را بالا برده که بار تربیت و مسوولیت به عهده آموزش و پرورش باشد.
او یادآورشد: شکل گیری شخصیت کودکان در شش سال اول اتفاق میافتاد و بیشک الگوگیری مشاهدهای مهمترین ابزار برای یادگیری فرزندان است و خانوادهها باید این وظیفه اصلی خود را بخوبی جامه عمل بپوشانند و بعد از مدارس توقع داشته باشند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان اعلام کرد: برای کاهش آسیبهای اجتماعی طرحهایی در دست اقدام است که در حوزه اجتماعی طرحی اعلام شده با عنوان طرح «بهداشت روان و سلامت رفتارهای اجتماعی» که مورد تایید وزارت کشور بوده و پیگیر اجرای آن خواهیم بود.
قدسی گفت: این طرح در مدارس حاشیه شهر به همت نیروهای متخصص علوم پزشکی و دانشگاهها پیگیری و اجرا میشود.
او با اشاره به اینکه آموزش به کودکان کار نیز مورد توجه امور اجتماعی استانداری کردستان است، افزود: طرح کودکان کار به همت انجمنها و سازمانهای مردم نهاد نیز در راستای این امر انجام میگیرد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان توجه به بازماندههای تحصیل و کاهش آنها و حمایت از دانشآموزان از دیگر مواردی است که پیگیری شده است، افزود: طرح مشاوره قبل و یا حین ازدواج نیز برای زوجین جوان از دیگر طرحهایی است که در استان کردستان اجرا میشود و براساس آن به صورت ۶ ساعت دوره آموزشی برای زوجین جوان برگزار میشود.
انتهای پیام/ع