به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، محمدحسین رحیمی زاده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد در نشست کارگروه پیشگیری و کنترل خشم در دادگستری استان یزد، گفت: با توجه به اینکه ضرب و جرح عمدی از جرمهای اول استان یزد محسوب میشود و به لحاظ اینکه این جرم از مصادیق خشونت هست لذا برنامهریزی در جهت کنترل و کاهش خشم ضروری است.
او افزود: با برخی از اقدامات همچون نصب دوربینهای نظارتی میتوان بهصورت وضعی و انتظامی در کنترل خشم تأثیر گذاشت و البته برخی از برنامههای فرهنگی را باید اجرا کرد که نتایج آن در بلندمدت حاصل میشود.
رحیمی زاده ادامه داد: کنترل بسیاری از جرائم استان با توجه به نوع جرم و محل وقوع ترسیمشده است و باید با توجه به وضعیت هر محله، برنامه هائی را تدوین و اجرا کرد.
او مشارکت همه نهادهای متولی را خواستار شد و گفت: بخشی از برنامههای فرهنگی در مدارس اجرا میشود که با حضور مقامات مرتبط دانش آموزان نسبت به برخی از عواقب خشمهای آنی و خشونت آموزش میبینند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد، تصریح کرد: برخی از جرائم محصول رشد نامتوازن و توسعه ناهمگون استان است که البته تدوین برنامههایی برای اصلاح این ساختار، مستلزم تعریف برنامههای بلندمدت در سطح کلان استان است.
او به وجود برخی از برنامههای مرتبط با کنترل و کاهش خشونت از سوی برخی از نهادهای فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و اظهار داشت: جلوگیری از عملکرد جزیرهای و ایجاد بستری برای بهرهگیری از ظرفیتهای مشترک، به تحصیل اهداف سازمانی و تسریع در اجرای امور کمک شایانی میکند.
رحیمی زاده جلبتوجه آحاد جامعه و مشارکت نهادهای اجتماعی را در مسئله کنترل خشونت ضروری برشمرد و گفت: ایجاد کمپینهای کنترل خشم و توجه دادن جامعه نسبت به مسئله خشونت در جامعه نیز از دیگر رویکردهایی است که باید در نظر قرار گیرد.
انتهای پیام/ی