جهانگیری گفت: هم اکنون بخش خصوصی کشور، به عنوان سرباز واقعی خط مقدم جبهه اقتصاد کشور است.

میزان درآمد نفت در سال ۹۷ و ۹۸ به شدت کاهش پیدا کرده استبه گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری در همایش نکواشت مهندس محسن خلیلی عراقی اظهار کرد:  زندگی و معیشت مردم در شرایط سخت قرار دارد و باید در همه سطوح دولت یک صدا بشنویم و نگذاریم که مردم علیه هم‌ حاضر شوند.

 وی با اشاره به اینکه ما باید به بخش خصوصی توجه ویژه ای داشته باشیم، تصریح کرد: بخش خصوصی سرباز واقعی اقتصاد کشور است.
 
 
معاون اول رئیس جمهور گفت: افرادی همچون محسن خلیلی عراقی روزهای سختی را در دوره زندگی خود تجربه کرده اند. این در حالی است که نوشتن تاریخ صنعت ایران از بعد تاریخی بسیار حائز اهمیت است. چرا که در برخی از دوره ها، صنعت ایران کورسویی را روشن نگه داشته باشد اما برخی ایستادند و چراغ آن را همچنان روشن نگه داشته اند.
 
جهانگیری گفت: برخی افراد به توسعه ملی فکر می کنند و به دنبال این هستند که زندگی مردم ایران یک زندگی خوب باشد.
 
جهانگیری بیان کرد: این افراد توجه مناسبی به مسئولیت های اجتماعی داشته و مراقب تک تک افرادی بوده اند که در بنگاه های اقتصادی مرتبط با آنها مشغول به فعالیت بوده اند. یکی از اصلی ترین دغدغه های مردم توسعه ایران است. البته موانع و مشکلات توسعه ایران را هم به خوبی می شناسند.
 
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به موانع پیش روی توسعه ایران گفت: یکی از راه کارهای توسعه آن است که سرمشق ها  و الگوها به جد در این حوزه مورد پاسداشت قرار بگیرند. این در شرایطی است که برخی صنعت گران خارج از اتاق بازرگانی وقتی مشاهده کنند که جامعه قدردان صنعتگران است اعتماد بیشتری کرده و اعتماد بیشتری به جامعه برای رشد و توسعه پیدا می کنند.
 
جهانگیری بیان کرد : باید کاری کرد تا الگوهای صنعت و تولید ایران تکثیر شده و ده ها و صدها محسن خلیلی عراقی در حوزه صنعت شکل بگیرند. به خصوص اینکه شرایط خطیری پیش روی اقتصاد ایران قرار داشته و عوامل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بسیاری پیش روی مردم قرار گرفته است.
 
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولتی بودن اقتصاد اتکای بیش از حد درآمدهای نفتی، تحریم ها و ضعف در برخی ساختارهای مدیریتی کشور امروز چالش های بزرگ تری را پیش روی ما قرار داده است،  افزود: این مشکلات و چالش ها در مقابل فرصت های بی نظیر ایران در بخش های مختلف قرار می گیرد و می توان با کمک یکدیگر ایران را از هر پیچ خطرناک به خوبی عبور دهیم. مهم است که اراده لازم در درون تمامی افراد جامعه شکل گیرد.
 
وی بیان کرد: آمریکایی‌ها می خواستند اقتصاد ایران را به سمت فروپاشی ببرند اما آنچه امروز اقتصاد ایران را سر پا نگه داشته، فعالان اقتصادی هستند که مطلعند به سختی صادرات انجام داده و به چه سختی پول آن را به کشور منتقل می کنند. این شرایط دشوار در کنار تلاشی که فعالان اقتصادی صورت دادند به یک فرصت برای سیاستمداران ایرانی تبدیل شد تا حق و حقوق مردم ایران را مورد حفاظت قرار دهند.
 
جهانگیری یادآور شد: نیاز امروز مردم آن است که دولتمردان در تمامی نهادهای حکومتی و جریان های سیاسی، نخبگان، دانشگاهیان و بخش خصوص در این فکر باشند که برای کشور افق گشایی کنند. چرا که مهمترین هدف دشمنان کشور تیره و تار کردن آینده اقتصاد برای مردم است.
 
معاون اول رئیس جمهور گفت: مردم نباید احساس کنند که آینده ای برای آنها وجود ندارد. پس باید از فرسایش سرمایه های مادی و معنوی کشور جلوگیری کرده و امید را تزریق کنیم. باید در تمامی سطوح کشور در شرایطی که مردم دچار گرفتگی های بسیاری به جهت شوک های ایجاد شده در قدرت خرید مردم است، از آنها حراست کنیم.
 
وی در ادامه تصریح کرد: قدرت خرید مردم در نتیجه شوک افزایش نرخ ارز در سال ۹۰ و ۹۷ به شدت کاهش یافته این در حالی است که در سال ۹۱ و ۹۲ درآمد نفتی ایران بسیار بالا بود. ضمن اینکه ایران دیگر توانایی فروش نفت به حد یک میلیون بشکه را نداشته و تهدید به صفر شدن فروش نفت شدیم.
 
 معاون اول رئیس جمهوری افزود: باید از دل محدودیت ها، فضای مناسبی را برای توسعه ایجاد کرد و رویکردهای غلط را نیز اصلاح کرد. البته باید صادقانه با مردم صحبت کرده و از آنها بخواهیم که با ما در اتخاذ تصمیم های صحیح همراه شوند.
 
جهانگیری اضافه کرد: رشد صنعت ایران در دوره ای که وزیر صنعت بودم، ۲ رقمی بود چرا که بخش خصوصی قابلی کنار دولتمردان قرار داشت. پس پیشنهادات مناسبی نیز از سمت بخش خصوصی دریافت می شد.
 
وی گفت: راهبرد توسعه صنعتی کشور در دوره وزارت صنعت از سوی دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده که خوشبختانه منجر به رشد دو رقمی صنعت شد.
 
جهانگیری تصریح کرد : راهی برای توسعه ایران جز توسعه صنعتی نداریم و مکلفیم ان را به یک کشور صنعتی تبدیل کنیم.
 
جهانگیری بیان کرد: من از بخش خصوصی ایران دفاع می کنم و از بخش خصوصی ایران نیز انتظاری ندارم حتی در دوره معاون اولی نیز چنین انتظاری را نخواهم داشت.
 
معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: در دوران معاون اولی بنده هم برخی اشخاص با تقلید صدای اینجانب از صنعتگران و البته به محسن خلیلی عراقی تماس حاصل کرده و از او درخواست واریز برخی مبالغ به جهت آزادی زندانیان کرده است که متأسفانه با سادگی وی این مبلغ به او پرداخت شده در حالی که بعدها با تماس به دفتر اینجانب موضوع را اعلام کرده و گفته بودند که در دوران وزارت بنده، هیچ گاه چنین درخواست هایی مطرح نشده است. در حالی که این موضوع سوءاستفاده از نام اینجانب بوده است.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار