به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک گردشگری غذا یکی از فعالیت های عمومی و همه جانبه است و تمام جنبه های غذا از دستگاه های فروش خودکار و فروشنده های دوره گرد گرفته تا رستوران های لوکس و درجه یک را پوشش می دهد و هر کسی که به هر شکلی با غذا سروکار دارد، قسمتی از این صنعت محسوب می شود.
علاقه گردشگران تا جایی پیش رفته که 86 درصد گردشگران، غذا را به عنوان یکی از بهترین تجربیات گردشگری خود معرفی کرده اند. توجه به این آمار نشان می دهد غذا می تواند برندی برای معرفی مقصد گردشگری باشد.
شیرینی و غذاهای ثبت ملی شده یا در دست ثبت استان مرکزی
آش مصطفی نوبران
گوشفیل اراک
آبگوشت دوغ سنجان
کاچی نیمور
آش اسفندی
حلوای تبق ابراهیم آباد
جوزغند نراق
فتیر و کسمه اراک
باسلوق نیمور
رنگ کردن دیوارها و زیباسازی شهر می تواند راهی برای جذب گردشگران باشد.
جزئیات فراخوان المان های نوروز ۹۹ توسط سازمان سیما ،منظر وفضای سبز شهری شهرداری اراک به این شرح است:
محورهای طراحی ؛
هویت ایرانی _ اسلامی .
هویت تاریخی و آداب و رسوم شهر اراک.
بهار و نوروز شدن .
خاطره انگیزی ،خلاقیت و نوآوری .
فضا آرایی به صورت عناصر تزئینی قابل نصب بر روی جداره ها .
مهلت ارسال طرح اولیه ۵ بهمن ۱۳۹۸ است.
نتایج داوری ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ اعلام شده و مهلت ساخت آثار ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ است.
نحوه ارسال آثار
آثار با فرمت pdf وحداکثر در قالب ۲ شیت ۵۰ در ۷۰ از طریق آدرس ایمیل شامل ؛ تصاویر سه بعدی واضح از زوایای متفاوت یا بصورت ماکت با ارائهی جزئیات و رعایت تناسبات .
کلیه نقشه های دقیق و همراه با ابعاد و اندازه همراه تعیین مصالح و متریال مورد نظر در طراحی ،از طریق آدرس ایمیل سازمان ؛
ایمیل ؛
farakhan.smarak@gmail.com
تلفن. ؛
داخلی(۲۵۰)۲۳_۳۳۱۳۲۰۲۰ _ ۰۸۶
به دبیرخانه سازمان سیما ،منظر وفضای سبز شهری(اداره مبلمان و تبلیغات معاونت سیما ،منظر ).
جشنواره یلدا از ۲۴ آذر ماه لغایت ۲۹ آذر ماه از ساعت ۱۵ الی ۲۰ در فرهنگسرای شهر واقع در شهر صنعتی اراک برگزار می شود.
انتهای پیام/ م