هوشمند مدیر کل اداره بهزیستی سیروان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام , هدف از اجرای این طرح را کمک به بهبود وضعیت تغذیه کودکان مقیم مهدهای کودک روستایی عنوان کرد و گفت: در سالجاری ۲۰۰ کودک ضمن بهره مندی از سایر آموزشهای تخصصی، روزانه از یکوعده غذای گرم بهرهمند میگردند.
او اظهار کرد : این طرح تا پایان سال تحصیلی در کلیه مهدهای کودک روستایی سیروان استمرار دارد.
مدیر کل اداره بهزیستی سیروان بیان کرد:تامین بخشی از نیازهای غذایی کودکان و افزایش آگاهی آنان با گروههای غذایی، بررسی وضعیت رشد کودکان و اصلاح عادات و ایجاد رفتار تغذیهای صحیح در آنان از جمله اهداف اجرای این طرح است.
او یادآور شد:ما برای تربیت افرادی مسئولیت پذیر و موفق نیازمند توجه به مهدهای کودک هستیم.
هوشمند ادامه داد:طرح غذای گرم از جهت توجه به نیازهای غذایی کودکان یکی از طرح های بنیادین سازمان بهزیستی در مهدهای کودک به شمار می رود و باعث ایجاد انگیزه برای حضور کودکان در مهدهای کودک می شود.
انتهای پیام/ د