به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح سه شنبه ۱۹ آذرماه در آیین بهرهبرداری از طرح آبرسانی به ۵۵ روستای استان کرمانشاه گفت: در دوران حکومت پهلوی تنها به آبادی چند شهر بزرگ توجه می شد ولی با پیروزی انقلاب اسلامی تلاش های زیادی برای محرومیت زدایی و توسعه همه جانبه تمامی شهرها و به ویژه روستاها صورت گرفت.
او افزود: کشور در شرایط دشوار تحریم های ظالمانه قرار گرفته ولی در این وضعیت هم نهضت آبادانی کشور رها نشده و پروژه های این حوزه با تمام توان در حال انجام است.
لاریجانی افزود: مجلس شورای اسلامی یک بودجه ویژه برای آبرسانی به روستاها اختصاص داد که با عنایت مقام معظم رهبری، از محل صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شد. این کار یک خدمت ماندگار به توسعه کشور بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی منفی بافی و تخریب نهادهای تلاشگر کشور را سهمی مهلک برای توسعه کشور دانست و گفت: در این شرایط دشوار به جای منفی بافی و تخریب باید به دنبال کار و تلاش بیشتر و همگرایی و همدلی بیشتر گام برداریم.
لاریجانی انتخابات را امر مبارکی دانست و گفت: انتخابات آزاد ثمره این انقلاب این بوده است و مردم از طریق انتخابات بر سرنوشت خود حاکم شدهاند.
او افزود: رویکرد نظام آبادانی روستاها بوده است و فلسفه تشکیل جهاد سازندگی به دستور امام راحل نیز این بود که محرومیتی که رژیم گذشته در روستاها و شهرها به وجود آورده بود برداشته شود؛ در آن زمان فقط چند شهر آباد بوده و مابقی به گونه ای رها شده بودند این در حالی است که از منابع نفتی می شد نهایت استفاده صورت گیرد.
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحث آبرسانی به روستاها و جاده کشی هزینه های بسیاری در بر داشت، افزود: اما در طول انقلاب کار بزرگی صورت گرفت و این اقدامات انجام شد؛ در شرایطی که جنگ و مشکلات اقتصادی زیادی بر ایران حاکم کردند در این شرایط هم مدیران کشور برای آبادانی ایران و نقاط محروم تلاش های زیادی داشتند که این آبرسانی به روستاها تنها گوشه ای از آن اقدامات است.
لاریجانی بیان داشت: این کار را در شرایط سخت و تحریم های جدی انجام دادیم تا نشان دهیم آبادانی در کشور رها نشده است.
او گفت: برخی از خدمات با تصمیمات نمایندگان و تفکرات آنها سامان میگیرد؛ طی چند سال اخیر در زمان تعیین بودجه منابعی را برای آبرسانی روستاها قرار دادیم و در این راستا رهبر معظم انقلاب اجازه دادند از صندوق توسعه ملی آنرا مهیا کنیم تا مشکلات آبرسانی روستاها حل و فصل شود.
رییس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تا سال ۹۲ فقط ۹۰۰ هزار نفر در روستاها از آبرسانی بهره مند شده بودند، اما از آن زمان تاکنون توانستیم به ۶ میلیون نفر آبرسانی کنیم که این به برکت تصمیمات مجلس است و امیدواریم تا آخر دولت دوازدهم به ۱۰ میلیون نفر برسد.
لاریجانی ادامه داد: از دیگر اقدامات نمایندگان در این دوره در حوزه های آبرسانی، گازرسانی و توسعه مسائل بهداشت و درمان کارهای بزرگی انجام شده است، اگرچه مضیقه هایی در این راه داشتیم اما با سازش باید این اقدامات انجام شود چرا که با شعار چیزی حل و فصل نمی شود.
او همچنین اظهار داشت: مدیران فعال را باید حمایت کنیم تا انگیزه خدمت به مردم داشته باشند و در این راستا از منفی بافی بپرهیزیم چراکه سمی مهلک است؛ ملت ما در شرایط سخت و با استقامت توانستند عزم دشمن را بشکنند و این کار را با هم افزایی انجام دهند، لذا به جای منفی بافی باید همفکری و هم افزایی را افزایش دهیم چرا که منفی بافی ثمری برای کشور ندارد.
رییس مجلس شورای اسلامی اشاره ای به انتخابات پیش رو داشت و گفت: وقتی ملت موفق می شود که ید واحده باشند و نهادهای نظام را تخریب نکنند برای هر انتخابات نباید دستگاه ها را تخریب کنند انتخابات امری مبارک است که نتیجه قیام مردم بوده که سرنوشت خود را تعیین کنند لذا ادب انتخاباتی باید رعایت شود.
لاریجانی بیان کرد: در یک فضای معقول برای بالا بردن توان ملی می توان اقدامات شایسته ای را انجام دهیم مدیران در مناطقی که مشکلات بیشتری وجود دارد حضور یابند و نسبت به رفع آنها نهایت تلاش را به کار گیرند رسانه ها نیز در این راستا کمک کنند که خدمات را به اطلاع مردم برسانند تا بدانند نظام جمهوری اسلامی در شرایط سخت هم فعال کار می کنند.
رییس مجلس شورای اسلامی افزود: مردم روستا در اجرای طرح هادی روستایی و آسفالت کوچه ها و معابر و فاضلاب روستایی تقاضایی داشتند که امیدواریم بتوانیم در راستای حل آنها قدم برداریم.
بیشتر بخوانید: لاریجانی: وضعیت بودجه و نیازهای توسعه ای استان کرمانشاه بررسی می شود
انتهای پیام/ز