به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن رحیمپور ازغدی کارشناس مسائل سیاسی و عضو شورای انقلاب فرهنگی همایش انقلاب، اقتصاد و مردم که به مناسبت روز دانشجو عصر امروز در دانشگاه خواجه نصیر برگزار شد، اظهار کرد: بعد از امیرکبیر مسیر دارالفنون عوض شد چرا که نخست وزیر ان زمان مانند برخی افراد این دوران دو تابعیتی بود.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان این که خط تقیزادههای زمان پهلوی الان هم هست و در آینده هم وجود خواهد داشت که وعده میدهند، اما وقتی به نتیجه نمیرسد گردن دیگران میاندازند، افزود: اولین تشکلات که در ایران به صورت جدی ایجاد شد حزب توده بود و پس از شهریور سال ۲۰ احزاب دیگر روی کار آمدند که اکثر هم به غرب وابسته بودند.
او تصریح کرد: در دهه ۲۰ همه گروهها تلاش کردند تشکلهای دانشجویی با گرایشهایضد ملی ایجاد کنند که در نتیجهبه جای حل مشکلات بحث حرکت ضد دینی را ایجاد کردند.
عضو شورای انقلاب فرهنگی همایش انقلاب با بیان این که ارکان حکومت پهلوی در پایان عمرش بهائی بود، گفت: این مواضع باعث ایجاد جریانهای دانشجویی و احزاب درست شد که حرکتهایی را علیه تحرکات ضد دین و حکومت پهلوی شروع کردند.
رحیمپور ازغدی با بیان این که اقدامات زیادی توسط پهلوی و با تایید عرب انجام شد، ادامه داد: از تاریخ ۲۸ مرداد تا ۱۶ آذر ۱۳۳۲ چندین مقاومت توسط دانشجویان در دانشگاهها صورت گرفت که در همه شعار ضد شاه، انگلیس و امریکا سر داده شد.
این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: امروز ۴۰ سال از اخراج امریکا و انگلیس و رژیم پهلوی گذشته و باید ببینیم چگونه اقدام شده است؛ چند روز پیش نتانیاهو گفت امپراطوری ایران در حال نابودی است و مقامات غربی هم این را گفتند که ایران دوباره خواهان بازسازی حکومت هخامنشی است، این صحبتها یک برنامه و پروژه خاص است.
او با اشاره به اتفاقات اخیر در منطقه گفت: غربیها به مردم عراق و سوریه میگویند ایرانیها نفت و پول شما را بردند و در طرف مقابل به ایرانیها هم این را میگویند؛ در اعتراضات دو سال پیش غربیها به ایرانیها گفتند نیروهای عراقی و سوری برای سرکوب به داخل کشور آمدند و در اعتراضات اخیر عراق هم گفتند قاسم سلیمانی و نیروهای ایرانی امدهاند.
عضو شورای انقلاب فرهنگی با بیان این که امروز در داخل کشور افرادی هستند که دیدگاه وابستگی به غرب را قبول دارند، عنوان کرد: اقتصاد برجامی محصول همین افراد است، این افراد اعتقاد دارند که برای پیشرفت اقتصادی هیچ راهی جز وصل شدن به لوکوموتیو اقتصاد امریکا نیست و شعارهای عدالت را غیر علمی میدانند که نخواهد گذاشت اقتصاد پیشرفت کند و باید رقابت وجود داشته باشد.
رحیمپور ازغدی اظهار کرد: برجام تمام شده، همه بیرون رفته و به خانههایشان رفتند فقط ما ماندهایم، سه کشور اروپایی گفتند که اگر اعتراض کنید مکانیزم ماشه را اعمال میکنیم؛ برخی قهرمانهای دیپلماسی میگویند ما پیروز شدیم در حالی که هیچ وقت مانند امروز به ما تهدید و توهین نشده است، این محصول این نگاه است که میگویند انگلیس چشمک زده پس همه چیز درست میشود.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: این توهین به ایرانی است که در چهل سال گذشته همه چیز را عوض کرده است، باید به افرادی به غرب نگاه میکنند گفت شما خود تحقیر شدهاید، هیچ کس منکر این نیست که رقابت عامل پیشرفت است، اما چگونه؛ رقابت فقیر و غنی؛ مگر میشود.
او با بیان این که از دید آن افراد مبارزه کردن با غرب هیچ فایدهای ندارد؛ بیان کرد: آنها میگویند باج بدهیم، اما تحریم نباشیم، کشورهای قطر، عربستان و امارات پالایشگاه و پایگاه نظامی غرب هستند و برخیها میگویند ایران باید مانند دبی شود.
عضو شورای انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما نشان دادیم دنبال پول راحتیم؛ تا وقتی پول مفت نفت هست تمام شکافها پر میشود، اما وقتی پول نفت نباشد همه چیز مشخص میشود، که آیا افراد دزد هستند یا نه، اگر نفت تحریم شود و به صفر برسد درست بودجهبندی میشود؛ در موضوع خصوصی سازی دیدید چه شد، نزدیک ۱۵ صنایع بزرگ به آشنایان برخی افراد واگذار شد که روی آن وام گرفتند و بعد به اروپا و امریکا گریختند و کارگران بیکار شدند.
رحیمپور ازغدی با بیان این که صاحبان اصلی این پتانسیل و قدرت مردم هستند نه آدمهای دزد و فاسد، افزود: ما خواهان اقتصاد آزاد هستیم نه اقتصاد سرمایهداری؛ اینها با شعار اقتصاد باز همه چیز را بلوکه کردند، گام دوم از دید ما شناسایی درست پتانسیلها است و دولت باید آن را تنظیم کند، اما این به معنی دخالت نیست.
این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی باید در چارچوب اقتصاد مقاومتی باشد نه اقتصاد برجامی؛ ما هر کجا در ۴۰ سال گذشته موفق بودیم محلهایی بود که به نام خدا، حرکت ملت و بسیج مردمی بوده است، تنظیم این موارد کار دولت و مجلس است تا میدان رقابت درست وجود داشته باشد؛ ما جوانانی را داریم که میتوانند کالا تولید و صادر کنند، اما کجا هستند.
او با بیان این که ما متخصص سندنویسی شدهایم، گفت: بهترین سندهای جهان در جمهوری اسلامی تنظیم شده، اما چه کردهایم.
رحیمپور ازغدی در ادامه برنامه به سوالات دانشجویان پاسخ داد.
این کارشناس مسائل سیاسی درباره علت همراهی مقام معظم رهبری با تصمیم سران قوا در مورد بنزین اظهار کرد: رهبری در این موضوع مواردی را فرمودند، در این موضوع دو بعد به وجود آمد که یک بخش آن اعتراض است، نکته اینجاست که مسولین دروغ گفتند که هیچ چیز گران نمیشود؛ نکته اینجاست از طرف دیگر میشد بنزین را در طول سالها گران کرد که حالا شاید بخاطر انتخابات انجام نشده، اما چرا به روش قایم موشک بازی گران شد و بعد میگویید ما خبر نداشتیم.
او تصریح کرد: ما غیر از خطای مسولین دو بخش دیگر را هم داریم؛ ما یک قشر در کشور داریم که زود تحریک پذیر است و باید با رسانه به آنها اطلاعات دهیم و از طرف دیگر موجسواری دشمن است؛ آنها منتظر هستند تا با فضای مجازی اقدامات خرابکارانه انجام شود.
عضو شورای انقلاب فرهنگی در واکنش به موضوع در نظر گرفتن محلی برای اعتراضات بیان کرد: هایپ پارک یا محلی برای اعتراض که گفته میشود در ایران هم ایجاد شود فایده نداره چرا که فقط برای سرکار گذاشتن است.
او در باره درباره تحریم زندان قرچک توسط آمریکا گفت: کار امریکا به کجا رسیده؛ خود این کشور بیشترین حد زندان را دارد.
این کارشناس مسائل سیاسی درباره شلیک به معترضین بیان کرد: شلیک به کسی که معترض است جز آرمانهای انقلاب نیست، اما شلیک به فردی که با سلاح به سمت کلانتری حرکت میکند در تمام قوانین وجود دارد و قانونی است.
رحیمپور ازغدی با اشاره به داراییهای خود خاطرنشان کرد: من ۵ میلیون حقوق دارم و برای عروسی فرزندم وام گرفتم که باید همه را پس دهم البته ما از قبل انقلاب جز مرفهین با درد بودیم.
او افزود: برخی نقلها درباره جلسه شورای انقلاب فرهنگی از من در فضای مجازی شد که نادرست است. صوت جلسات را منتشر کنید ببینید چه کسی توهین کرد. اغتشاشات افتاد گردن علما و مراجع!
انتهای پیام/