به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،جمال یوسفی مدیرکل بیمه ایران در استان کرمانشاه با بیان اینکه فرهنگ بیمه آنطور که باید هنوز در کشور ما جا نیفتاده و در این زمینه فقیر هستیم، گفت : اینکه ضریب نفوذ بیمه در ایران حدود دو درصد و در دنیا بیش از هفت درصد است، نشان میدهد چقدر در زمینه استفاده از بیمه از دنیا عقب هستیم.
او عدم تمایل مردم به استفاده از بیمه را ناشی از دلایل مختلفی دانست و گفت : ضعف شرکتهای بیمهای در عملیات، اجرا و ... در این زمینه موثر است.
مدیرکل بیمه ایران در استان کرمانشاه گفت: شرکتهای بیمهای برای جا انداختن فرهنگ بیمه نیازمند همکاری بیشتر دولت و برنامهریزیهای جدیتر در این زمینه هستند.
یوسفی افزود: عامل دیگر این است که مردم شاید آگاهی کاملی از مزایای بیمه و پوششهای مختلف آن ندارند و باید در این زمینه اطلاعرسانی بیشتری صورت بگیرد.
مدیرکل بیمه ایران در کرمانشاه از پوششهای متعدد و گستردهای که بیمه در بخشهای مختلف فراهم میکند هم خبر داد و افزود: این پوششها از خدمات پزشکان تا ساخت و سازهای عمرانی، کارخانجات، تجارت، حمل و نقل بار و ... را شامل میشود.
او گفت: از سوی دیگر مردم بیمه کردن را نوعی هزینه میدانند و این در حالی است که بیمه سرمایهگذاری برای آینده فرد است که آرامش روانی، جلوگیری از فقر و ورشکستگی، توسعه عدالت اجتماعی و... را به همراه دارد.
مدیرکل بیمه ایران در پاسخ به این پرسش که آیا عدم عمل شرکتهای بیمه به تعهداتشان نیز در این زمینه اثرگذار است گفت: اینکه مردم اعلام میکنند بیمه چیزی در برابر خسارات وارد شده به آنها نمیدهد و یا رقم پایینی پرداخت میکند صحت ندارد..
یوسفی درباره راهکارهایی که میتواند پوشش بیمه را در جامعه بیشتر کند افزود: باید بیمه منازل مسکونی و کارخانجات که با سرمایه و دسترنج مردم سر و کار دارد مانند بیمه شخص ثالث خودرو اجباری شود.
او اشارهای هم به وضعیت پوشش بیمه در استان کرمانشاه داشت و گفت: هم اکنون در کرمانشاه ۴۸۱ هزار و ۹۳۶ پرونده بیمه در تمام رشتههای مختلف داریم.
مدیرکل بیمه ایران در کرمانشاه،گفت: عمده این بیمهها مربوط به بیمه شخص ثالث و بدنه خودرو است و در بخش بیمه منازل نیز عمده بیمه مربوط به آتشسوزی است.
او با اشاره به اینکه در کرمانشاه پوشش بیمه برای کارخانجات و صنایع نیز چندان زیاد نیست، گفت: کمتر از ۳۰ درصد صنایع پوشش بیمه دارند .
انتهای پیام/د