به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، صغری فرشی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل امروز در جلسه با فعالان صنایع غذایی در نگارخانه شاه اسماعیل صفوی، گفت: فرهنگ و آداب و رسوم و به تبع آن تنوع غذایی ما در کشور بسیار جذاب و قابل عرضه برای گردشگران خارجی است.
او بیان کرد: لازم است فعالان صنایع غذایی به ویژه رستورانهای سنتی و بین راهی در معرفی غذاهای بومی و محلی استان اردبیل به گردشگران تلاش بیشتری داشته باشند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل ادامه داد: در این حوزه از پیشنهادات و طرحهای فعالان صنایع دستی برای تعریف رویدادهای مرتبط با گردشگری غذا در زمستان بیدار حمایت میکنیم.
مدیر کل فنی و حرفهای استان اردبیل نیز در این جلسه، بیان داشت: آماده برگزاری کلاسهای تخصصی برای گردشگری غذا در استان اردبیل هستیم.
محمد پورقلی افزود: در سطح استان بیش از ۱۹۸ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای وجود دارد که ۲۳ آموزشگاه مجوز برگزاری آموزش تهیه غذا را دارد.
مدیر کل فنی و حرفهای استان اردبیل تصریح کرد: از این میزان ۷ آموزشگاه به صورت اختصاصی به این موضوع پرداخت میکنند که با این ظرفیت قادر به برگزاری کلاس برای بیش از ۲ هزار نفر دوره وجود دارد.
انتهای پیام/ع