به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،فریدون اله یاری افزود: این در حالی است که تا حدود یک دهه پیش، گردشگری در این استان فقط به شهرستانهای اصفهان و کاشان ختم میشد.
اوازجمله اقدامات برای نهادینهسازی و رونق گردشگری در ۲۴ شهرستان استان را شامل ایجاد زیرساختهای مناسب از جمله توسعه اقامتگاههای بومگردی، سفره خانهها، ساخت هتل، احیای خانههای قدیمی و برگزاری جشنوارههای بومی، فرهنگی و نمایشگاهها برشمرد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تاکید بر اینکه گردشگری در استان باید به صنعتی فراگیر و محوری تبدیل شود گفت: این مهم نیازمند افزایش تعامل با فعالان گردشگری در سطح ملی و بینالمللی است تا علاوه بر معرفی استان، شرایط آشنایی با ایدهها و فناوریهای جدید در این حوزه بیشتر فراهم شود.
او با بیان اینکه اصفهـان بـا برخـورداری از نعمـت جاذبـههای تاریخـی و طبیعـی، قابلیـت دسـت یافتـن بـه جایـگاه معتبـر جهان را دارد و مـیتواند بـه یـک مقصـد گردشـگری ملـی و منطقـهای تبدیـل شود گفت: بــا توجــه بــه معیارهــای مختلــف، دســتهبندیهــای متعـددی از گردشـگری از جملـه گردشـگری فرهنگـی، تاریخـی، طبیعـتگرا، تفریحـی، مذهبـی و زیارتـی ارائـه شـده اسـت.
اله یاری با اشاره به اینکه صنعت گردشگری بزرگترین، وسیعترین و سریعترین صنعت در حال رشد و. سومین صنعت درآمدزا در جهان محسوب میشود گفت: نهادینهشدن و رونقبخشی به این صنعت میتواند در ابعاد اقتصادی و معیشتی مردم استان بسیار مهم و موثر باشد.
او با تاکید بر اینکه صنعت گردشگری در سطوح ملی و استانی به زیرساختهای متنوع نیاز دارد و میتواند با ترغیب سرمایهگذاران بخش خصوصی بسیار رونق بگیرد گفت: گردشگری یک صنعت فرابخشی است و سازمان میراث فرهنگی در این میان نقش مهم نظارتی، سیاستگذاریی و برنامهریزی کلان و خرد در این حوزه دارد.
این مسوول فرهنگی خاطرنشان کرد: اصفهان، از نظر کالبد شهری منسجم و دارا بودن منظرههای بکر طبیعی و دهها مناره، برج کبوتر، آثار تاریخی و مذهبی، بازارهای تودرتو و عمارتهای زیبا میتواند برای گردشگران بسیار رغبت آمیز باشد.
او با تاکید بر اینکه توجه به زیرساختهای کلی صنعت گردشگری از شاخصهای مهم محسوب میشود گفت: اصفهان به عنوان شهر شناختهشده در حوزه گردشگری باید به زیرساختهای ارتباطی شامل خطوط هوایی، ریلی و حمل و نقل جادهای استاندارد مجهز شود.
استان اصفهان به عنوان قطب گردشگری کشور دارای ۱۰۷ شهر و یکهزار و ۹۳۴ روستاست؛ بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی در این استان شناسایی شده و یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و چهار اثر آن به نامهای میدان امام (نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده است.
انتهای پیام/م
منبع:ایرنا