کارمند ایده ساز شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه فارس گام‌های استواری در حوزه پژوهشی صنعت نفت و بسیج مهندسین برداشته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، هستند کسانی که تمام روز و شب شان را صرف خدمت کرده اند و در پی کسب علم و اندیشه برای خدمت به بشریت هستند.

علی اکبر مرد خشنود متولد سال ۱۳۶۴ از شهرستان شیراز، در واحد رادیو مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه فارس فعالیت می‌کند.

او از جمله افرادی است که گام‌های استواری در راه اهدافش برداشته و افتخارات زیادی را در حوزه پژوهشی صنعت نفت و بسیج مهندسین کسب کرده است.

علی اکبر مرد خشنود کارمند ایده ساز شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه فارس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اظهار کرد: با توجه به علاقه زیادی که به رشته فنی داشتم، بعد از دوره‌ی راهنمایی، وارد هنرستان شدم و پس از گرفتن مدرک دیپلم تحصیلات خود را در مقطع کاردانی در رشته کامپیوتر (گرایش نرم افزار) و در مقطع کارشناسی در رشته مخابرات (گرایش مخابرات سیار) ادامه دادم. سپس دوره‌های متعددی را در زمینه مخابرات و امنیت شبکه در دانشگاه صنعت شریف به پایان رساندم.

او درباره ایده و ابتکارات خود بیان کرد: من توانستم با وجود تحریم ها، برای نخستین بار در شرکت نفت فلات قاره ایران، بازیابی سیستم HMI و Engineering اتاق کنترل سکوی نفتی AC را از مجتمع نفتی ابوذر بدون نیاز به حضور کارشناسان خارجی انجام دهم.

علی اکبر مرد خشنود افزود: پس از آن، موفق به طراحی و ساخت مفصل فیبرنوری زیردریایی شدم که این عمل برای نخستین بار در ایران انجام شد و همچنین برای ترمیم و نصب آن روش جدیدی ابداع کردم.

کارمند ایده ساز شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه فارس تصریح کرد: در ادامه فعالیت هایم در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه فارس، سامانه یکپارچه سازی سیستم‌های مانیتورینگ مخابراتی را ابداع، نصب و راه اندازی کردم.

او افزود: با توجه به کاراریی این سامانه در منطقه فارس و همکاری مسئولان، موفق به گسترش و نصب آن در همه مناطق دوازده گانه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران شدم.

علی اکبر مرد خشنود درخصوص اینکه چونه این ایده به ذهنش رسید، گفت: پس از انتقال از شرکت نفت فلات قاره خارک به شیراز، با توجه به تجارب کسب شده در شرکت مبدا و فضای پژوهشی مناسب در شرکت خطوط لوله و مخابرات، زمان برخورد با مشکلات فنی، با علاقه و پشتکار فراوان به دنبال راه حلی برای رفع آن‌ها بودم.

کارمند ایده ساز شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه فارس با اشاره به ویژگی‌های سیستم یکپارچه سازی سیستم‌های مانیتورینگ مخابراتی بیان کرد: استفاده از این سامانه کاهش نیاز به تعدد سخت افزار‌ها و مصرف انرژی و همچنین بهبود رابط کاربری، افزایش قابلیت اعتماد به پایداری سامانه و ساده‌تر شدن بازیابی سیستم را در برداشته است و قابلیت‌های جدیدی را در اختیار کاربر نهایی قرار می‌دهد.

او ادامه داد: همچنین یکی از نیاز‌های کارشناسان در زمان رفع اشکال در ایستگاه‌های مخابراتی و مراکز انتقال نفت، امکان مانیتور کردن یک سیستم است، که تاکنون این امر از طریق تماس تلفنی با مرکز سوپروایزری در ستاد تهران و یا مرکز منطقه امکان پذیر بوده است. اما در این طرح امکان مانیتور شدن تجهیزات در هر نقطه از شبکه و از طریق ارتباط از راه دور فراهم شده است.

علی اکبر مرد خشنود اضافه کرد: در این طرح با توجه به ادغام چندین سامانه مجزا در یک سامانه یکپارچه، نیاز به تعدد سخت افزار‌های متعدد برای راه اندازی و پشتیبانی از بین رفته است که این امر باعث کاهش هزینه‌های بسیار زیاد تامین قطعات شده و مصرف انرژی را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است. همچنین با توجه به لزوم سرعت در بازیابی سیستم در زمان بروز اشکال، مدت زمان بازیابی سامانه بر اساس نفر ساعت کم شده است.

انتهای پیام/

 گفت‌وگو با یک کارمند ایده ساز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.