محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در گفت و گو با خبرنگاراقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: طبق آخرین آمار ۷۰ درصد شبکه فاضلاب تهران اجرا شده، درحالی که تنها ۴۰ درصد تصفیهخانهها اجرا شده است، به همین دلیل بین شبکه و تصفیهخانه تناسب وجود ندارد.
او ادامه داد: برای یکسانسازی روند اجرای شبکه و تصفیهخانهها، عمده منابع به سمت اجرای تصفیهخانههای بزرگ رفته تا شبکه و تصفیهخانه با یکدیگر برابری کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران در ادامه درمورد نحوه تامین منابع مورد نیاز برای اجرای طرح فاضلاب تهران افزود: منابع مورد نیاز این طرح از منابع داخلی تامین خواهد شد، البته در این زمینه با مشکلاتی مواجه هستیم؛ از آنجا که اعتبارات دولت کم بوده، نتوانسته به ما در این زمینه کمک کند به همین دلیل عمدتا از منابع داخلی خودمان استفاده میکنیم.
بیشتر بخوانید:مشترکان اقدامات لازم برای جلوگیری از یخزدگی کنتورهای آب انجام دهند
بختیاری اضافه کرد: طرح تصفیهخانه فاضلاب غرب تهران (فیروزبهرام) که دومین تصفیهخانه بزرگ کشور بعد از تصفیهخانه جنوب تهران محسوب میشود، پاسخگوی دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از شهروندان تهران است و قرار بود سال ۱۴۰۱ به مدار برسد، اما تا پایان سال ۹۹ به بهرهبرداری میرسد.
او ادامه داد: فاز ۷ و ۸ تصفیهخانه جنوب تهران هم ظرف سه ماه آینده توسط مقامات ارشد کشور کلنگزنی میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران اضافه کرد: بر این اساس برای تکمیل طرح فاضلاب تهران و اجرای همه تصفیهخانهها و شبکهها به ۲۰هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز است.
انتهای پیام/