مراسم پایانی جشنواره ملی شعر «در امتداد فجر» به همت سازمان بسیج هنرمندان کشور در چهلمین سالگرد تأسیس سازمان بسیج مستضعفین برگزارشد.

به گزارش حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم پایانی جشنواره ملی شعر «در امتداد فجر» به همت سازمان بسیج هنرمندان کشور در چهلمین سالگرد تأسیس سازمان بسیج مستضعفین و در گام دوم انقلاب اسلامی به میزبانی یزد برگزارشد.

مراسم اختتامیه این جشنواره با حضور سردار شکارچی (معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح)، قنادیان (رئیس اداره هنر و ادبیات معاونت فرهنگی سپاه)، امیر نصیربیگی (مسئول سازمان بسیج هنرمندان کشور)، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر کل امور زنان و خانواده، رئیس حوزه هنری استان یزد و فرماندهان و مسئولان سپاه الغدیریزد و جمعی از شاعران، ادیبان و اصحاب فرهنگ و هنر و اندیشه در سالن شهید عباسپور برگزار شد.

در ابتدای مراسم، سرهنگ پورشمسی فرمانده سپاه الغدیر یزد پیرامون نقش هنر و شعر در پیشبرد اهداف انقلاب و نقش هنرمندان در گام دوم انقلاب صحبت کردند و در ادامه ۳۲ نفربرگزیده در بخش‌های مختلف جشنواره معرفی شدند.

در بخش کلاسیک محمدحسین وفایى از قم، سعید تاج محمدى از خراسان رضوى،محمدمهدى خانمحمدى ازقم، شعبانعلى یازرلو ازگلستان، احمد ایرانى نسب از مازندران، محسن کاویانى از قم، محمد شکرى فرد از تبریز،حیدر منصورى از بوشهر، حسین خزایى از کرمانشاه و سیده مریم مؤیدى از اهوازبرگزیده شدند.

برگزیدگان جشنواره ملی «در امتداد فجر» معرفی شدند

در بخش ترانه، خانم ها معصومه سادات شاکرى از خراسان رضوى و زهرا سپه کار از اصفهان معرفی شدند و در بخش کودک و نوجوان هم فاطمه غلامى ، طوبى زارع از یزد و معصومه مرادى از شیراز به عنوان نفرات برگزیده معرفی شدند.

در بخش طنز نیز احمد عظیمى و ایمان شایق از یزد، محمدحسین مهدویان از قم و مرضیه براتى از خراسان شمالى معرفی شدند و در بخش نیمایى و سپید هم سیده مرسده سلطانى از تهران و اسماعیل احمدى امجدى از کرمان به عنوان نفرات برگزیده معرفی شدند.

در بخش ویژه نیز از قاسم رفیعا از خراسان رضوى، مجتبى حادق از گیلان، سید اکبر سلیمانى از لرستان، ندا نوروزى از تهران، شبنم فرضى زاده از اردبیل، محسن ناصحى از اصفهان، سید اسحاق فاطمى از مازندران، سمانه خلف زاده از قم (گویش عربى)، رحیم پورمند از آذربایجان غربى و بهرام مژدهى از گیلان تقدیر شدند.

این مراسم با شعر خوانی چند نفر از شاعران و رونمایی از سرود جدید گلبانگ کویر، سخنرانی سردار شکارچی، تجلیل از خانواده شهید ارسلان و اجرای نقاشی زنده شهید ارسلان، رونمایی از کتاب‌هاى «زنان فصل بیدارى» (گزیده آثار ۱۰۰ بانوى برجسته شعر انقلاب)، «در امتداد فجر» (گزیده آثار شاعران برجسته و پیشکسوت شعر انقلاب) پیرامون محورهاى بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و کتاب در کوچه‌های پرتقال اثر مرادی و کتاب «بیداری واژه‌ها» اثر معصومه مرادی و مرضیه مرادی، کتاب «آواز ترمه‌ها» مجموعه شعر شاعران انجمن شعر اوج هنر یزد به کوشش  عالیه مهرابی و کتاب «در کوچه‌های آشتی کنان» اثر علامرضا محمدی و اهدای جوایز و تجلیل از برگزیدگان به پایان رسید.

بخش‌های مختلف این جشنواره شعر کلاسیک، شعر کودک و نوجوان، شعر نیمایی و سپید، ترانه و شعر طنزبه شمار می‌رود که با داوری اسماعیلی، محدثی خراسانی،  مهرابی، اسرافیلی دبیرعلمی و عبداللهی دبیر اجرایی  برگزار شد.

این جشنواره در موضوعات «بسیج شجره طیبه انقلاب»، «خودباوری خودکفایی و امید به آینده»، «خودسازی، جامعه سازی و تمدن نوین اسلامی»، «عزت و اقتدار ملی»، «جوانان و محور پیشرفت»، «فرجام برجام»، «ولایت، عاشورا، طلیعه ظهور عدالت علوی و مبارزه با افساد»، «هجو استکبار»، «راهیان نور، راویان عشق»، «اخلاق، معنویت»، «راهبرد مقاومت وحدت امت اسلامی» و «نگاه انقلابی، عمل جهادی، سبک زندگی ایرانی اسلامی» برگزار شد.

تعداد آثار ارسالی به این جشنواره پنج هزار و ۱۰۰ اثر از هنرمندان سراسر کشور بوده که چهار هزار و ۵۰۰ اثر آن در بخش عمومی و ۶۰۰ اثر در بخش ویژه قرار گرفت و پس از ارزیابی داوران جشنواره، در نهایت ۳۲ اثر به عنوان آثار برگزیده جشنواره انتخاب و در مراسم اختتامیه که شامگاه یکشنبه سوم آذرماه معرفی شدند مورد تجلیل قرار گرفتند.

انتهای پیام/

برچسب ها: شعر ، ادبیات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۷ ۰۵ آذر ۱۳۹۸
شرایط انتخاب این شاعران چیست