به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه گفت : هفته آینده جلسهای با حضور مسئولان مناطق آزاد کشور، گمرکات و پایانههای کشور برای برطرف شدن مشکلات پیش روی این منطقه برگزار خواهد شد.
او از روند کند طرح ساماندهی مرز رسمی پرویزخان انتقاد کرد و گفت : اصلاح طرح این پروژه باگذشت ۹ ماه هنوز آماده نشده در حالی که باید حداکثر ظرف ۲۰ روز انجام میشد مسئول و پاسخگوی این فرصت سوزی کیست و چه کسی باید جواب بدهد؟
او، از مسئولان گمرکی استان، معاون هماهنگی امور اقتصادی و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خواست هرچه زودتر رسیدگی این موضوع را در دستور کار قرار دهند.
بازوند پروژه مرز پرویزخان را تنها پروژهای در کشور دانست که در دستور کار سازمان گمرکات قرار دارد و این از اهمیت خاص آن برای کشور است.
استاندار کرمانشاه همچنین با بیان اینکه عراقیها با بازگشایی مرز سومار به شرط احداث سکوی بارگیری موافقت کرده اند؛ افزود: امیدواریم در آینده نزدیک شاهد بازگشایی این مرز مهم برای استان باشیم، چون عمده صادرات ما از این مرز به عراق انجام میشود در نتیجه باید خواستههای آنها را بپذیریم، همچنین برای تامین آب شرب شهر سومار و مرز سومار ۱۳ میلیارد تومان اعتبار (هفت میلیارد استانداری و ۶ میلیارد تومان شرکت آب و فاضلاب استان) اختصاص یافت.
بازوند از سخنان خود از مدیران دستگاههای اجرایی خواست تا پایان سال جاری از اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی به مردم گزارش دهند و تا مشخص شود آیا تشکیل جلسات اقتصاد مقاومتی در این ۲ سال دستاوردی برای استان داشته یا نه.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بهبود فضای کسب و کار در کشور از تاکیدات مقام معظم رهبری در سال رونق تولید و رویکرد اقتصاد مقاومتی است، گفت: صدور مجوز برای راه اندازی یک بنگاه در استان متاسفانه چند ماه طول میکشد که این با سیاستهای رونق تولید واقتصاد مقاومتی که همیشه از آن حرف میزنیم مغایریت دارد، باید این وضعیت دگرگون شود، هرچند نسبت به سالهای گذشته در استان تاحدودی این وضعیت بهبود یافته، ولی جای کار بسیار دارد.
بازوند قوانین و مقررات دست و پاگیر در ساختار اداری را یکی از مهمترین دلایل بهبود نیافتن فضای کسب و کار اعلام کرد و از مدیران دستگاهها خواست واحدهای زیرمجموعه و کارشناسان خود را در راستای بهبود فضای کسب و کار با توجه به موقعیت کشور توجیه کنند.
او گفت: بخش دولتی، بخش خصوصی و سیستم بانکی باید همراه هم باشند نه اینکه برای یکدیگر در صدور مجور و تخصیص منابع مزاحمت ایجاد کنند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به موضوع در دستور کار قانون ۲۵۱ و ۲۵۱ مکرر مالیات مستقیم گفت: بسیاری از پروندههای حل اختلاف مالیاتی در استانها در کمتر ۲ و سه ماه قابل حل است، ولی نمیدانیم بنابر چه توجیهی باید ۲ سه سال در نوبت باشند تا در مرکز رسیدگی شوند، چراحل این مشکلات را به هیاتهای حل اختلاف استانی تفویض نمیشود.
بازوند خواستار تشکیل کنسرسیومی از بانکهای عامل کشور و اختصاص هزار میلیارد تومان فایناس برای اجرای پروژه راه آهن کرمانشاه - خسروی شد و گفت: اجرای این طرح با بودجه دولتی چندین سال طول میکشد تا به پایان برسد و از معاون اقتصادی استانداری خواست در هفته آینده در جلسهای با نمایندگان بانکهای عامل کشور این موضوع را پیگیری کند .
انتهای پیام/د
اینترنت کرمانشاه چه زمانی وصل میشه ؟؟ از کار و زندگی افتادیم.
از خبرگذاری جوان خواهش میکنم پیگیری کنند.