کارشناس مسئول مرکبات سازمان جهاد کشاورزی فارس از پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۰ هزار تن نارنج در استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، غلامرضا جباری کارشناس مسئول مرکبات سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: استان فارس با دارا بودن یک هزار و ۳۵۰ هکتار نارنجستان بعد از استان مازندران دومین تولید کننده نارنج در کشور است.

او افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۰ هزار و ۴۰۰ تن نارنج از درختان این استان برداشت شود.

جباری تصریح کرد: از این میزان ۷۳۱ هکتار در باغات مرکبات و مابقی در پارک ها، فضای سبز سطح شهر و حاشیه خیابان‌ها است.

کارشناس مسئول مرکبات سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: شهرستان‌های جهرم، کازرون، فسا، شیراز و داراب عمده تولید کنندگان نارنج در فارس هستند.

جباری ادامه داد: شهرستان‌های جهرم و کازرون به ترتیب با ۲۰۰ و ۱۷۸ هکتار از بیشترین سطح زیرکشت این محصول برخوردارند.

تازه خوری نارنج، آب نارنج، پلو و مربای پوست نارنج از جمله مصارف نارنج در شهر شیراز است.از آب این میوه ترش به عنوان چاشنی غذا استفاده و از خود میوه سکنجبین و رب نارنج هم تهیه می‌ شود . شیرازی‌ها معتقدند آب جوش و آب نارنج برای نرم کردن گلو هنگام سرماخوردگی ، هسته نارنج برای ریزش مو و خشک شده و دم کرده پوست آن هم برای درد دل کاربرد دارد.

برداشت نارنج از آبان آغاز می شود و تا اواخر دی ادامه دارد.
انتهای پیام/م

آغاز برداشت نارنج در فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار