رهبر معظم انقلاب- ۲۴ آبان- در دیدار مسئولان نظام و مهمانان شرکتکننده در کنفرانس وحدت اسلامی با اشاره به تلاش دشمنان برای تحریف معنای تأکیدات مکرر امام راحل و مسئولان نظام اسلامی درخصوص «محو اسرائیل» فرمودند:«ما طرفدار فلسطین و استقلال و نجات آن هستیم و محو اسرائیل به معنای محو مردم یهودی نیست، چرا که ما با آنها هیچ کاری نداریم همچنان که در کشور ما نیز جمعی از یهودیان در کمال امنیت زندگی میکنند».
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رهبر انقلاب فرمودند: محو اسرائیل را به معنای نابودی حکومت و رژیم تحمیلی صهیونیستی خواندند و تأکید کردند:«مردم فلسطین چه مسلمان چه مسیحی و چه یهودی که صاحبان اصلی آن سرزمین هستند باید بتوانند خودشان دولت خود را انتخاب، و بیگانهها و اراذل و اوباشی مانند نتانیاهو را بیرون و کشورشان را اداره کنند که البته این اتفاق خواهد افتاد».
این بخش از بیانات رهبر معظم انقلاب، بازتاب وسیعی در رسانههای خارجی داشت. اما رسانههای معاند که از بیانات حکیمانه مقام معظم رهبری به خشم آمده بودند، مدعی شدند که این بیانات در رابطه با رژیم اشغالگر صهیونیستی نسبت به گذشته، احتیاطآمیزتر است!
برخلاف این ادعا، رهبر معظم انقلاب همواره نظر ثابتی درباره فلسطین و رژیم صهیونیستی داشتهاند و در این خصوص هیچ تغییری رخ نداده است.
سران رژیم اشغالگر اسرائیل، از بدو تشکیل این رژیم جعلی، شعار «سرزمین بدون مردم، مردم بدون سرزمین» را مطرح کردهاند. بر اساس این شعار دروغین، ادعا شد که فلسطین سرزمینی بدون مردم بود که مردم بدون سرزمین به آن مهاجرت کرده و اسرائیل را تشکیل دادند.
برخلاف این شعار دروغین، فلسطین هیچگاه سرزمینی بدون مردم نبوده است. پیش از اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی، اعراب مسلمان و مسیحی فلسطینی در کنار یک اقلیت یهودی در این کشور در کنار یکدیگر زندگی میکردند.
همچنین مردمی هم که به فلسطین اشغالی آمدند، هیچگاه بدون سرزمین نبودهاند بلکه هرکدام در کشورهای مختلف دنیا ساکن بوده و در اثر تبلیغات گسترده سران رژیم صهیونیستی، به سرزمینهای اشغالی آمدند.
اکنون حدود ۷۱ سال از «روز نکبت»، روز تشکیل رژیم اشغالگر صهیونیستی سپری شده است. این رژیم جعلی از بدو شکلگیری تاکنون ازترور، قتلعام و مظلومنمایی برای ادامه حیات منحوس خود استفاده کرده است.
یکی از دروغهای پرتکرار این بوده است که مردم فلسطین، به اختیار خود زمینها و املاک خود را به صهیونیستها فروختند و اسرائیل بر همین پایه شکل گرفت. این در حالی است که بر پایه مستندات موجود، کمتر از هفت درصد سرزمینهای فلسطین از طریق فروش، حاتمبخشی انگلیس به دلیل تحت قیمومیت بودن فلسطین توسط آنان و یا فروش زمینهایی با مالک غیرفلسطینی از دست فلسطینیها خارج شد و ۹۳ درصد زمینهای دیگر با قتلعام و غارت وترور اشغال شد.
با توجه به مستندات موجود، رژیم اشغالگر صهیونیستی از سال ۱۹۴۵ تاکنون بیش از ۳۰ جنایت جنگی را با کشتار مظلومانه زنان و کودکان مرتکب شده است. برهمین اساس رژیم کودککش صهیونیستی، مصداق اتّمتروریسم دولتی در جهان است. رژیم جنایتکار صهیونیستی همواره برای پیش بردن اقدامات جنایتکارانه خود از مظلومنمایی بهره برده است.
رهنمودهای بدیع مقام معظم رهبری درباره مسائل جهان، افکار عمومی منطقه و جهان را به خود جلب کرده است. یکی از این رهنمودها پیشنهاد «همهپرسی عمومی» یا به عبارتی برگزاری انتخابات در فلسطین است.
رهبر معظم انقلاب- ۹ شهریور ۹۱- در شانزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد فرمودند: «سخن ما آن است که فلسطین متعلق به فلسطینیها است و ادامه اشغال آن، ظلمیبزرگ، تحملناپذیر و خطری عمده برای صلح و امنیت جهانی است. همه راههائی که غربیها و وابستگان آنها برای «حل مسئله فلسطین» پیشنهاد کرده و پیمودهاند، غلط و ناموفق بوده است و در آینده نیز چنین خواهد بود. ما راهحلی عادلانه و کاملاًً دموکراتیک را پیشنهاد کردهایم: همه فلسطینیها، چه ساکنان کنونی آن، و چه کسانی که به کشورهای دیگر رانده شده و هویت فلسطینی خود را حفظ کردهاند، اعم از مسلمان و مسیحی و یهودی، در یک همهپرسیِ عمومی، با نظارتی دقیق و اطمینانبخش شرکت کنند و ساختار نظام سیاسی این کشور را انتخاب نمایند و همه فلسطینیانی که سالها رنج آوارگی را تحمل کردهاند، به کشور خود باز گردند و در این همهپرسی و سپس تدوین قانون اساسی و انتخابات، شرکت نمایند. آنگاه صلح برقرار خواهد شد».
نکته قابل توجه اینجاست که طرح پیشنهادی رهبر معظم انقلاب درباره حل مسئله فلسطین، اولینبار حدود هجده سال قبل در رزمایش صدهزارنفری بسیجیان مطرح شد. این طرح دموکراتیک جمهوری اسلامی ایران، چهارمرحلهای است. یک، بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین ابا و اجدادی خود. دو، برگزاری انتخابات با مشارکت مردم اصلی فلسطین؛ اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی. سه، تشکیل نظام سیاسی منتخبِ اکثریت بر اساس رفراندوم. چهار، تصمیمگیری از سوی نظام سیاسی منتخبِ اکثریت برای سایر ساکنین در فلسطین اشغالی که مردم اصلی آن محسوب نمیشوند.
مقام معظم رهبری همچنین- ۲۵ خرداد ۹۷- در دیدار مسئولان نظام فرمودند: «رژیم صهیونیستی هم ماندگار نیست؛ این را همه تجربههای تاریخی به ما بهصورت قطعی املا میکند و تفهیم میکند... بدون شک، این رژیمیکه بر پایه باطل تشکیل شده است، به توفیق الهی و با همّت ملتهای مسلمان نابود خواهد شد و از بین خواهد رفت... مثل همه کشورهای آزاد دنیا، مردم فلسطین - فلسطینیان واقعی- بایستی مورد سؤال قرار بگیرند؛ چه مسلمانشان، چه مسیحیشان و چه یهودیشان؛ آنهایی که فلسطینیاند، نه آنهایی که از جاهای دیگر وارد فلسطین شدهاند. آراء آن کسانی که فلسطینی هستند باید مورد مراجعه قرار بگیرد و از آنها نظرخواهی بشود و آنها نظامِ حکومتیِ کشورِ فلسطین را معیّن کنند؛ آن نظام حکومتی نسبت به کسانی که وارد این منطقه شدهاند، [یعنی] صهیونیستها و رؤسایشان و بقیّه، تصمیم خواهد گرفت. راهحلّ فلسطین جز این نیست و این همان نابود شدن و از بین رفتن رژیم باطل و جعلی صهیونیستی است که امروز بر سر کار است؛ و این امر بهطور قطعی در آینده نهچنداندوری- نمیشود زمان معیّن کرد؛ آیندهای که خیلی دور نیست- قطعاً به حول و قوّه الهی تحقّق پیدا خواهد کرد».
ایشان همچنین- ۱ مرداد ۹۳- فرمودند:«از بین رفتن رژیم صهیونیستی هم بههیچوجه به معنای قتلعام کردن مردم یهودی در آن منطقه نیست... یعنی یک رفراندمی انجام بگیرد، رژیم حاکم بر این منطقه را رفراندم معین کند، مردم معین کنند؛ معنای از بین رفتن رژیم صهیونیستی یعنی این؛ سازوکار آن این است».
لازم به ذکر است که این طرح بسیار پیشرفته بارها در دیدارهای دیپلماتیک مقامات سیاسی دنیا مطرح شده است.
همانطور که پیش از این نیز ذکر شد، اظهارات رهبر معظم انقلاب درباره فلسطین اشغالی هیچگاه تغییر نکرده است.
با اعتماد به وعده الهی، قطعا آینده مقاومت رهاییبخش، آزادی فلسطین خواهد بود و رژیم جعلی و جنایتکار اسرائیل نابود خواهد شد.
منبع: کیهان
انتهای پیام/