مدیر امور پسماند شهرداری بیرجند از آمادگی شهرداری برای دریافت پسماند‌های الکترونیکی قابل شارژ مجدد در سطح استان خبر داد.

لطایفی مدیر امور پسماند شهرداری بیرجند در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ، گفت: از جمله وسایلی که کاربرد زیادی در جوامع بشری داشته، وسایل الکترونیکی هستند که با پایان یافتن عمر مفیدشان به پسماند‌های الکترونیکی تبدیل می‌شوند.

او افزود: طبق قانون مدیریت پسماند، پسماند‌ها دارای انواع و اقسامی هستند. یکی از دسته پسماندها، پسماند‌های ویژه هستند که دارای یکی از خصوصیات خطرناک، برندگی و مسمومیت و ... باشند.

لطایفی با بیان اینکه مدیریت همه پسماند‌ها به جز صنعتی و ویژه در شهر‌ها با شهرداری است گفت: از آنجایی که وسایل الکترونیکی در دسته پسماند‌های ویژه قرار دارد، طبیعتا" مدیریت آن برعهده تولیدکننده است و شهرداری وظیفه‌ای در قبال آن ندارد.

مدیر امور پسماند شهرداری بیرجند با بیان اینکه پسماند‌های الکترونیکی دارای جیوه و کادمیوم هستند و چنانچه همراه با پسماند‌های عادی دفن شوند و مدیریت اجرایی عادی داشته باشند، باعث آلودگی سفره‌های آب زیرزمینی و بروز آتش سوزی‌های ناخواسته می‌شوند و به لندفیل‌های شهرداری آسیب می‌رسانند گفت: به همین دلیل از پسماند‌های عادی جدا شده و از حوزه کاری شهرداری خارج می‌شوند و مدیریت آن با تولیدکننده است.

او با بیان لزوم استفاده بهینه از وسایل الکترونیکی عنوان کرد: وزارت صنایع و دفاع در ابتدای سال اولین کارخانه overhaul (بازسازی)، برای باتری‌های لیتیومی که دارای قابلیت شارژ مجدد هستند همانند باتری لب تاپ و موبایل در پایتخت راه اندازی کرده و شهرداری بیرجند آمادگی جمع آوری این نوع باتری‌ها دارد تا با ارسال به کارخانه مورد بازسازی قرار گیرد و دوباره به چرخه اقتصاد بازگردد.

لطایفی تصریح کرد: واحد مدیریت پسماند واقع در خیابان مدرس، طبقه فوقانی بانک شهر باتری‌هایی که قابلیت شارژ مجدد دارد را از شهروندان دریافت می‌کند و شهرداری با هزینه خود باتری‌ها را به تهران ارسال خواهد کرد.

انتهای پیام / ط آ

هدف شهرداری؛ استفاده بهینه از وسایل الکترونیکی

برچسب ها: شهرداری ، محیط زیست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.