ملکی گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی به نرخ ۹۰ تا ۹۱ هزار تومان به مشتری عرضه می‌شود.

محبی / کاهش 5 هزار تومانی قیمت گوشت در بازار /  قیمت هر کیلو شقه گوسفندی به 90 هزار تومان رسیدعلی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از کاهش مجدد ۵ هزار تومانی گوشت گوسفندی در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۸۰ تا ۸۱ هزار تومان به مغازه‌دار و با احتساب ۱۰ درصد سود معادل ۹۰ تا ۹۱ هزار تومان به مشتری عرضه می‌شود.

او با اشاره به اینکه قیمت گوشت در ماه‌های اخیر ۱۵ هزار تومان کاهش یافته است، افزود: رکود حاکم بر بازار، کنترل نسبی قاچاق و جلوگیری از صادرت منجر به کاهش قیمت گوشت در بازار شده است.

ملکی درباره آخرین وضعیت قاچاق دام گفت: بنابر آخرین اطلاعات، مقدار جزئی دام به عراق قاچاق می‌شود که امیدواریم با اعمال نظارت‌های بیشتر از این امر جلوگیری شود چرا که خروج جزئی غیر قانونی دام از مرز‌های کشور هم می‌تواند بر بازار گوشت اثر بگذارد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه داد: ازدیاد عرضه بیش از تقاضا موجب شده قیمت گوشت در بازار شکسته شود و با وجود آنکه در ایام پایانی ماه به سر می‌بریم ، پیش بینی می‌شود که به سبب کاهش قدرت خرید مردم، قیمت گوشت در ابتدای ماه هم نوسان چندانی نداشته باشد.


بیشتر بخوانید: قیمت هر کیلو مرغ ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان/ افزایش چندبرابری قیمت واکسن در صنعت مرغداری


او با اشاره به اینکه به میزان کافی دام در دامداری‌ها و مراتع وجود دارند بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی برای استمرار ثبات قیمت گوشت در بازار باید نهاده با قیمت مناسب در اختیار دامداران قرار دهد تا آن‌ها متضرر نشوند.

ملکی قیمت کنونی هر کیلو دام زنده را ۳۶ تا ۳۷ هزار تومان اعلام کرد و گفت: قیمت کنونی دام نسبت به هفته گذشته ۳ تا ۴ هزار تومان کاهش داشته که با استمرار روند جلوگیری از قاچاق و صادرات دام پیش بینی می‌شود که مشکل خاصی در بازار اتفاق  نیفتد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در واکنش به اظهار نظر برخی افراد مبنی بر انباشتگی دام در واحد‌ها گفت: با توجه به آن‌که برخی افراد سودجو سال گذشته از صادرات دام منافع خوبی بردند از این رو امسال به دنبال این هستند تا با اظهار نظر مازاد دام، مجوز صادرات را از دولت بگیرند در حالی که این امر منجر به تلاطم قیمت در بازار می‌شود.

به گفته ملکی، پشتیبانی امور دام موظف است همانند مرغ، مازاد دام را از بازار جمع‌آوری و نسبت به کشتار و ذخیره‌سازی آن اقدام کند تا در مواقع مورد نیاز به بازار توزیع کند که این امر علاوه بر جلوگیری از سودجویی افراد، فشار دامداران را کاهش می‌دهد چرا که هم اکنون مقداری دام با وزن بالا روی دست دامداران مانده است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در پایان تصریح کرد: اگر همانند ماه‌های گذشته کنترل بر مرز‌ها به نحو مطلوبی صورت گیرد، این امر در کنار تثبیت قیمت دلار موجب شده انگیزه قاچاق دام از قاچاقچیان سلب شود.

انتهای پیام /

رکود بازار و جلوگیری از صادرات بر افت مجدد قیمت گوشت در بازار دامن زد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی خسروی
۰۶:۱۱ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
آخرش که چی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۹ ۲۴ آبان ۱۳۹۸
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا حمله ......................
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۷:۵۰ ۲۴ آبان ۱۳۹۸
به گفته ملکی، پشتیبانی امور دام موظف است همانند مرغ، مازاد دام را از بازار جمع‌آوری و نسبت به کشتار و ذخیره‌سازی آن اقدام کند. دولت که حاضر به خرید دام های انباشته شده در دامداری ها نیست و شما هم هر روز داردی می گویید دولت نباید مجوز صادرات صادر کند . خوب حالا تولید کننده بدبخت این وسط چه گناهی داره ؟ تا کی باید منتظر بمونه که شما و یا دلالها تشریف بیاورید و دامی که با هزار زحمت بزرگ کردن را زیر قیمت تمام شده به شما بفروشند ؟ شما فقط بفکر قصابها و دلالها هستید و هیچ اهمیتی به تولید کننده بدبخت نمی دهید . حق این دامداران شما را می گیرد . ضمناً شما فرمایش می کنید که افراد سودجو به دنبال صادرات دام هستند که این جای تعجب دارد . در حال حاضر دام های سنگین بر روی دست دامداران مانده است و هر کسی که حتی یک قدم هم برای حل این مشکل انجام دهد بنظر من سودجو نیست و به استمرار تولید کشور کمک کرده است و جلوی ورشکستگی بیشتر دامداران را می گیرد. شما اگر حاضر هستید تشریف بیاورید و بجای افراد به اصطلاح سودجو نسبت به خرید دامها از دامداران اقدام کنید . خود شما متوجه هستید که امسال انواع و اقسام بیماری دامی در کشور زیاد شده و بدلیل انباشت دامها ، امسال بیماری دامی هم بسیار زیاد شده و با سرد شدن هوا هم این بیماری ها بیشتر می شود . اگر یک تحقیق میدانی انجام دهید متوجه می شوید که قیمت دارو چندین برابر شده و تلفات دامداران نیز نسبت به گذشته بسیار بیشتر شده است . وضعیت داروی دامی هم خوب نیست و امسال بدلیل تقاضای بالای دارو در کشور ، با سردتر شدن هوا داروخانه ها برای تامین دارو هم دچار مشکل می شوند.
آخرین اخبار