به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مهمترین حوادث امروزسه شنبه ۲۱ آبان ماه سال ۹۸ را میتوانید در این بسته خبری بخوانید.
رئیس پلیس آگاهی استان سیستان وبلوچستان از رهایی گروگان ۲۷ ساله در کمتر از ۲ ساعت در شهرستان "سرباز" خبر داد.
سرهنگ ابراهیم ملاشاهی گفت: در پی ربودن جوانی ۲۷ ساله در بخش "پارود" بلافاصله تیمهایی از پلیس آگاهی وارد عمل شدند.
او افزود: در بررسیهای به عمل آمده مشخص شد، ۴ سرنشین ۲ دستگاه سواری پژو پارس و پراید، جوانی ۲۷ ساله به نام زکریا را با تهدید سلاح کلاش گروگان گرفته و به سرعت از محل متواری شدند.
رئیس پلیس آگاهی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع و حفظ جان گروگان بلافاصله طرح مهار در تمامی محورهای مواصلاتی شهرستان سرباز و شهرستانهای همجوار با همکاری تمامی ردههای عملیاتی پلیس به اجرا در آمد.
سرهنگ ملاشاهی عنوان کرد: کمتر از ۲ ساعت از زمان گزارش گروگانگیری، آدم ربایان با تنگ شدن عرصه برخود، فرد ربوده شده را رها کرده و متواری شدند.
او با اشاره به اینکه علت گروگانگیری اختلاف مالی فرد ربوده شده با آدم ربایان بوده، خاطر نشان کرد: تلاش برای شناسایی و دستگیری متهمان این پرونده با توجه به سرنخهای به دست آمده ادامه دارد.
پلیس امنیت عمومی استان با دستگیری ۳ نفر از اعضای یک باند حرفهای قاچاق دارو بیش از ۱۷ هزار قلم داروی غیر مجاز کشف کرد.
سردار احمد طاهری جانشین فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: مأموران پلیس امنیت عمومی استان در پی تحقیقات پلیسی و انجام یک سری اقدامات تخصصی ۳ نفر اعضای یک باند حرفهای قاچاق داروهای غیر مجاز از کشور پاکستان به شهر زاهدان را شناسایی کردند.
او تصریح کرد: ماموران پلیس امنیت عمومی با یک سری تحقیقات میدانی محل دپو داروهای قاچاق که منزلی مسکونی در محدوده خیابان"فروغ" زاهدان است را شناسایی کردند.
جانشین انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: تیم رسیدگی کننده پرونده پس از هماهنگی قضائی در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه وارد عمل شدند.
او بیان داشت: در این عملیات ضمن دستگیری ۳ عضو این باند در بازرسی از مخفیگاه متهمان ۱۷ هزار و ۶۲۰ قلم داروی قاچاق فاقد مجوزهای قانونی و ۳ قبضه سلاح شکاری و ۳ قبضه قمه و قداره کشف شد.
سردار طاهری در خاتمه خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده روانه دادسرا شدند.
با تلاش مأموران انتظامی شهرستان زابل عاملان ۸ فقره اخاذی از شهروندان تحت عنوان پلیس شناسایی و دستگیر شدند.
سرهنگ احمد ثمره حسینی فرمانده انتظامی شهرستان زابل گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر اینکه ۲ نفر با لباس شخصی و با معرفی خود به عنوان مأمور پلیس مبالغی را از شهروندان در شهر زابل اخاذی میکنند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.
او افزود: با توجه به حساسیت موضوع تیمی از مأموران مجرب پلیس امنیت عمومی تحقیقات خود را برای دستگیری افراد اخاذ و مشخص شدکه آنها به وسیله یک دستگاه خودروی پژو پارس طعمههای خود را شناسایی و با معرفی خود به عنوان مأمور پلیس، و نسبت دادن عناوین مجرمانهای به آنها و تهدید به بازداشت و پرونده سازی، مقادیری وجه از آنها اخاذی و از محل متواری میشدند.
فرمانده انتظامی شهرستان زابل تصریح کرد: تیم رسیدگی کننده پلیس امنیت عمومی پس از چندین روز تحقیقات میدانی، یکی از متهمان را شناسایی و با هماهنگی قضائی او را در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهش در یکی از خیابانهای زابل دستگیر کردند.
سرهنگ ثمره حسینی در ادامه بیان داشت: متهم ۳۰ ساله پس از انتقال به پلیس امنیت عمومی در نتیجه بازجوییهای فنی پلیس به ۸ فقره اخاذی از شهروندان با همدستی دوست ۲۶ ساله اش در سطح شهرستان زابل اعتراف کرد.
او خاطر نشان کرد: در ادامه این عملیات تیم رسیدگی کننده پرونده دیگر متهم این پرونده را دستگیر و پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی آنها را روانه دادسرا کردند.
او در پایان از شهروندان خواست برای جلوگیری از سوء استفاده افراد فرصت طلب، در صورت مواجهه با افرادی که خود را پلیس، مامور ادارات و یا شرکتهای حفاظتی و مراقبتی معرفی میکنند حتما از آنان کارت شناسایی معتبر و در صورت لزوم حکم ماموریت از آنان بخواهند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک بلافاصله موضوع را از طریق تلفن ۱۱۰ و یا با مراجعه به مقرهای پلیس مستقر موضوع را به پلیس اعلام کنند.
سرپرست پلیس فتا استان گفت: شهروندان در خریدهای خود از فروشندگان سیار و یا دست فروشان مراقب باشند تا اطلاعات بانکی آنها به سرقت نرود.
سرهنگ مرتضی بزی گفت: در دنیای کنونی روز به روز شاهد افزایش کارایی دستگاههای کارت خوان و کمتر شدن گردش وجه نقد و خطرات ناشى از حمل و نقل و گردش پول نقد هستیم.
او با اشاره به اینکه امروزه کارتهای عابربانک و دستگاههای کارتخوان، خرید کردن و نقل و انتقال پول را راحتتر کرده، افزود: متاسفانه در این راستا خطرات سوء استفاده از همین کارتها هم بیشتر از گذشته حساب بانکی مردم را تهدید میکند و یکی از این خطرات، استفاده از تراشههایی به نام اسکیمر و کارتخوانهای سیار است.
سرهنگ بزی تصریح کرد: در بررسیهای بعمل آمده مشخص شده که متاسفانه این روزها آمار این نوع سرقت و کلاهبرداری به طرز محسوسی افزایش یافته و افراد زیادی در دام سارقان اسکیمری گرفتار شدهاند.
سرپرست پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه یکی از شگردهای تازه دزدان اسکیمری، بازی کردن در نقش دستفروش یا میوهفروش است، خاطر نشان کرد: به طور مستمر افرادی در سطح جامعه مشاهده میشوند که در کنار خیابان بساط کرده و میوه و کالاهای دیگر را حتی زیر قیمت بازار به فروش میرسانند و به جای دریافت پول نقد، از کارتخوانهای سیار استفاده میکنند.
او با اشاره به اینکه مردم عزیز باید دقت کنند تا هنگام انجام عملیات بانکی از کپی شدن کارت عابربانکشان توسط اسکمیرهای نصب شده در بعضی از کارت خوانها جلوگیری شود، یاد آور شد: وارد کردن رمز عبور از سوی مشتری و فعال کردن رمز یکبار مصرف میتواند تضمینکننده امنیت کارتهای بانکی باشد چرا که حتی درصورت نصب اسکیمر روی دستگاه کارتخوان، سارقان بدون اطلاع از رمز عبور مشتری، امکان برداشت از حساب وی را نخواهند داشت.
سرهنگ سرحدی در ادامه تاکید کرد: استقبال هموطنان از دستگاههای کارتخوان سیار باعث شده تا وقوع کلاهبرداریهای اسکیمری هم افزایش پیدا کند. این در حالی است که اعتماد بیش از حد هموطنان یکی از عوامل مؤثر در وقوع چنین کلاهبرداری است.
او با اشاره به اینکه دستگاههای کارتخوان به عنوان یکی از مهمترین فاکتورهاى سرعت پرداخت مالى در دنیای الکترونیک به حساب میآید، گفت: شهروندان در خریدهای خود از فروشندگان سیار و یا دست فروشان مراقب باشند تا اطلاعات بانکی آنها به سرقت نرود.
سرپرست پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان در پایان گفت: هموطنان در صورت مواجهه با موارد مشکوک میتوانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی به پلیس فتا اعلام نمایند.
انتهای پیام/ع