به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، معامله دارای انواع مختلفی است و برای آن قوانین متنوعی تنظیم و تدوین شدهاند، اما گاهی اوقات پیش میآید که کلاهبرداران با سواستفاده از جهل خریدار یا فروشنده اموال زیادی را به جیب میزنند و مشکلات متعددی را بوجود میآورند، به همین دلیل باید از تمام موارد مهم و دانستنیهای مورد نیازی که در هنگام معامله اهمیت دارند آگاه باشیم.
اگر خریدار طرف معامله پول خود را در تاریخ مقرر به فروشنده پرداخت نکند فروشنده میتواند با مراجعه به دادگاه دادخواست مطالبه ثمن قرارداد را بدهد که پس از آن علاوه بر اصل پول خسارت تأخیر را با توجه به نرخ روز دریافت کند.
علاوه بر آن فروشنده میتواند تا زمان پرداخت نشدن ثمن معامله از تحویل مال فروخته شده به خریدار خودداری کند.
البته اگر خریدار هیچ پولی را برای قرارداد پرداخت نکرده باشد و مال هم به او تحویل داده نشده باشد فروشنده میتواند پس از سه روز از زمان قرارداد به دلیل تأخیر در پرداخت پول معامله را فسخ کند.
اگر دو طرف معامله با یکدیگر توافق کرده باشند که خسارتی برای پرداخت نکردن پول و زمان مقرر از سوی فروشنده پرداخت شود خریدار میتواند پس از فسخ قرارداد نه تنها پول معامله را دریافت کند بلکه مطالبه خسارت فسخ را هم داشته باشد.
انتهای پیام /
در صورتی که تاریخ فوت در اداره ثبت احوال مشخص نباشد ایا تاریخ روی سنگ لوح می تواند مستند باشد؟