نواب درباره دعوتنامه عربستان برای حج امسال گفت: شرایط تغییر کرده و باید کاری کرد که برای زائران مشکلی پیش نیاید و کار ما هم پیش برود.

 مراسم تکریم و معارفه رؤسای سابق و جدید سازمان حج و زیارت با حضور مسئولان کشوری امروز در سالن آمفی تئاتر این سازمان برگزار شد.

 در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: امروز که روز ملی مبارزه با استکبار و تسخیر لانه جاسوسی است را گرامی می‌داریم.

وی گفت: مسئولیت در همه نظام‌ها امانت است چه این نظام الهی باشد یا کفر فرقی ندارد وقتی کسی به عنوان حاکم انتخاب می‌شود مسئولیتی که به عهده‌اش هست امانت است. امام باقر (ع) می‌فرمایند باید به پیمانی که با کسی می‌بندیم وفادار باشیم.

حجت الاسلام نواب گفت:  آقای حسینی سیزدهمین مسئول سازمان بود که با پایه گذاری حج و زیارت کارش را شروع کرد و تنها مسئولی بود که از ابتدا در این سازمان بوده است و پشتوانه اقدامات او حضور ۳۰ ساله او در این سازمان است. این زحمات را کسی که مهماندار و میزبان زائران است قدردان خواهد بود. کار‌هایی خوبی در دوره قبل انجام گرفت که برخی از آنها جدید بود. کار‌های فراوانی انجام شد که بسیاری از آنها افتخار آمیز بود. آقای حسینی تجربه ۳۰ ساله را در حج و زیارت آورد بنابراین در خدمت او در بعثه خواهیم بود و از زحمتی که کشیده در جهت بهینه شدن برنامه‌های بعثه استفاده می‌شود.

وی گفت: آقای بیات در جمع برادران عزیز بعثه چهره دیر آشناست سختی کار اینجاست که قرار است ۸۵ هزار نفر به حج مشرف شوند این همه ظرفیت عمر آنهاست که جمع شده تا این سفر را بروند اینها امانت‌های مردم هستند اگر اتفاقی برای آنها بیفتد ما مقصر هستیم. در حج گذشته با اینکه گرمای حج ۵۰ درجه بود ولی با تدابیری که انجام شد از جمله غربالگری و استفاده از چتر در منا تعداد فوتی‌ها نسبت به سال قبل ۳۶ درصد کاهش پیدا کرد.

نواب گفت: وضعیت کشور ما و کشور میزبان نسبت به قبل فرق کرده است مسئله امروز هواپیمایی با روزی که می‌توانستند زائران بیشتر از یک ماه در سفر باشند متفاوت شده است ما می‌خواستیم بیشتر در خدمت زائران باشیم ولی ۵۳ روز در خدمت آنها بودیم.

وی گفت: کشور میزبان در دعوتنامه فرستاده شده همه کار‌های فرهنگی که رنگ سیاسی دارد قدغن کرده است بنابراین لازم است که تدابیری اندیشیده شود و محدودیت‌ها را طوری پیش ببرید که هم کار ما پیش برود و هم مشکلی برای زائران پیش نیاید.

وی افزود: باید به سمت افزایش ظرفیت‌ها پیش برویم گاهی ۳۰ سال تا تشرف کسی که ثبت نام کرده می‌گذرد ما الان زائران مستطیع در خارج از کشور داریم که باید بشناسیم پیشنهاد کردم که ظرفیت کشورمان افزایش پیدا کند تا این افراد هم بتوانند به حج مشرف شوند. همچنین احیای حقوق سپرده گذاران جزو مسائلی است که باید به آن توجه شود.

برچسب ها: حج و زیارت ، عربستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار