به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، پیام ساساننژاد دبیر علمی شانزدهمین کنگرهی بینالمللی اماس گفت: تا کمتر از یک هفتهی دیگر، دهها متخصص، فوق تخصص و جراح مغز و اعصاب از کشورهای مختلف جهان و ایران در مشهد گرد هم میآیند و در شانزدهمین کنگرهی بینالمللی
اماس، آخرین دستاوردها، تحقیقات و درمانهای بیماری اماس را به اشتراک بگذارند.
او ادامه داد: ۳۰۰ مهمان از دانشگاههای سراسر کشور و کشورهای اروپایی، امریکا و خاورمیانه و حاشیهی خلیج فارس در کنگره حضور دارند که ۴۰ نفر آنان را مهمانان خارجی تشکیل میدهند.
دبیر علمی شانزدهمین کنگرهی بینالمللی اماس گفت: آشنایی با داروهای جدید در بیماری ام اس، آشنایی با روشهای تشخیصی تصویر برداری جدید در ام اس، مروری بر تازههای تشخیصی و درمان بیماری دویک (NMOSD)، مروری بر تازههای تشخیصی و درمانی آنسفالیتهای اتو ایمن، مروری بر اقدامات توانبخشی و باز توانی بیماران ام اس، مروری جدید بر تزریق داروی بوتولونیوم توکسین در اسپاستیسیته بیماران ام اس، مروری بر تازههای تشخیصی و درمانی ام اس کودکان و تبادل نظر پیرامون همکاریهای تحقیقاتی بین دانشگاههای داخل و خارج کشور در این زمینه، از محورها و مباحث مهم کنگرهی شانزدهم میباشد.
ساسان نژاد افزود: بر اساس تحقیقات، کشورها به سه منطقه با شیوع کم، متوسط و بالا تقسیم میشوند که ایران در منطقهی با شیوع متوسط قرار دارد و برخی استانها دارای شیوع بیشتری نسبت به خراسان رضوی هستند.
بیماری اماس، یک بیماری سلسله اعصاب مرکزی است که به خاطر نقص عملکرد سیستم ایمنی ایجاد میشود و در آن غلافهای میلین سلولهای مغزی آسیب میبینند و در نتیجه عملکرد عضلات، اعصاب و بینایی دچار اختلال شده و همچنین باعث خوابرفتگی، کرختی و نوعی فلج در اندامها میشود.
هشتمین کنگرهی بینالمللی اماس نیز در مشهد برگزار شده بود و این برای دومین بار است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد و انجمن اماس خراسان رضوی میزبان این کنگره هستند.
انتهای پیام// م.ب
حضور ۳۰۰ مهمان از سراسر کشور و جهان در شانزدهمین کنگره بین المللی ام اس