عسگر پور کارشناس باغبانی
جهاد کشاورزی مازندران در
گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت:
فی جوا که اصولا میوه مناطق مرطوب و نیمه گرمسیری شناخته میشود به اندازه گردو و با رنگی سبز از طرفداران بسیار زیادی در غرب مازندران و شمال گیلان برخوردار است و محدود بودن این میوه باعث عدم نفوذ آن به دیگر مناطق کشور میشود.
او افزود، مقاومت مناسب این میوه در برابر سرما زمینه مناسبی برای توسعه کشت در غرب استان و شمال گیلان را فراهم کرده است.
عسگر پور گفت:فی جوا از خواص جادویی در درمان گرفتگی شریانهای قلب و گواتر ناشی از کمبود ید شناخته میشود.
او افزود: این میوه مقادیر قابل توجهی ید ویتامینهای پی وای و مواد سودمندی مانند کومارین سینکو مارین و متیل بنزوات میباشد.
میوه فوجیا بصورت خام و همچنین بصورت فرآوری شده مانند مربا شربت کمپوت و حتی شکلات مورد استفاده قرار میگیرد.
با توجه به سطح بالای استقبال مردم از آن تقریبا کمیاب بوده و به عنوان سوغات مناسبی به دیگر نقاط کشور نیز ارسال میشود.
فی جوا میوهای است که در برزیل بوجود آمده است.
انتهای پیام/س
برداشت فی جوا در غرب مازندران