محمد حسین عزیزی، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره موادغذایی تراریخته و بحث های پیرامون این موادغذایی اظهار کرد: بحث تراریخته و جنجال های مربوط به آنها بیش از ۵۰ سال است که در دنیا مطرح میشود.
او با بیان اینکه بسیاری از کشورهای دنیا از محصولات تراریخته استفاده میکنند، گفت: کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، ژاپن، استرالیا، برزیل، هند، بنگلادش، نیوزلند و بسیاری از کشورهای اروپایی با مصرف تراریختهها موافق هستند و به کاشت و مصرف موادغذایی تراریخته اقدام میکنند. بر اساس گزارشها میتوان گفت که نیمی از کشورهای قاره اروپا موافق مصرف موادغذایی تراریخته هستند.
بیشتر بخوانید: باید به سمت ابهام زدایی از تراریخته و سلامت آن برویم
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به موضوع سلامت موادغذایی تراریخته اشاره کرد و گفت: اینکه موادغذایی تراریخته مضر باشد تاکنون به قطعیت ثابت نشده است هر چند مواردی از مضرات آن نیز مطرح شده است.
عزیزی درباره طرح موضوع عقیم شدن با مصرف موادغذایی موضوع ناباروری تصریح کرد: عقیم شدن با موادغذایی تراریخته صحت ندارد؛ بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا که پرجمعیت هستند مثل هند از موادغذایی تراریخته استفاده میکنند.
بیشتر بخوانید: درج عبارت «تراریخته» روی محصولات ارتباطی با ایمنی فرآورده ندارد
نصب برچسب روی تمام محصولات تراریخته
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو یادآوری کرد: در بیشتر کشورها که با مصرف موادغذایی تراریخته موافق هستند بر روی موادغذایی برچسب GMO درج میشود تا مخالفان در هنگام خرید محصول با اختیار فرآورده مورد نیاز خود را انتخاب و مصرف کنند.
عزیزی در پایان گفت: در ایران دو سال است که بر روی محصولات تراریخته برچسب درج شده است تا مردم بتوانند با آگاهی کامل و اختیار، موادغذایی مصرفی خود را انتخاب کنند.
انتهای پیام/
موادغذایی تراریخته مضر هستند؟
بله کافیه ناهنجاریها و بیماریهای عجیب هندیها رو ببینید که ریشه همشون همین محصولات هستش...
این مسولیت شما هاست مه پیگیری کنید
از یه طرف میگیم جمعیت زیاد شه از یه طرف مسئولان جمعیت و میکشن با این مواد غذایی و جاده ها...